Celeste in de uitverkoop – 75% korting op de Amerikaanse eShop

Celeste in de uitverkoop – 75% korting op de Amerikaanse eShop

Twijfel je nog steeds om Celeste te kopen? Nou, nu kun je je tenen in het spel dippen voor een echt  belachelijk betaalbare prijs!

De game wordt momenteel met 75% verdisconteerd in de Noord-Amerikaanse Switch eShop – de prijs wordt verlaagd naar slechts $ 4,99 USD! De verkoop loopt tot 27 april 2020.

Een van mijn persoonlijke favoriete spellen

Aarzel dus niet om deze deal te sluiten als je de game nog niet bezit!

Voor degenen die niet bekend zijn, volgt Celeste het jonge meisje Madeline terwijl ze probeert de verraderlijke berg Celeste te beklimmen. In het hoofdverhaal zien spelers lastige levels die iemands doorzettingsvermogen zullen testen, plus B-side stages die degenen die bereid zijn de stress te nemen, echt straffen!

Over Celeste

Help Madeline haar innerlijke demonen te overleven tijdens haar reis naar de top van Celeste Mountain in deze superstrakke, handgemaakte platformgame van de makers van de multiplayer-klassieker TowerFall.

De bedieningselementen zijn eenvoudig en toegankelijk – gewoon springen, springen en klimmen – maar met lagen van expressieve diepte om te beheersen, waarbij elke storing een les is. Bliksemsnelle respawns houden je aan het klimmen terwijl je de mysteries van de berg blootlegt en de vele gevaren trotseert.

Dit is het, Madeline. Haal gewoon adem. U kunt dit doen.

  • Een verhaalgedreven avontuur voor één speler zoals moeder dat altijd deed, met een charmante cast van personages en een ontroerend verhaal over zelfontdekking
  • Een enorme berg vol met meer dan 700 schermen met hardcore platformuitdagingen en sluwe geheimen
  • Brute B-side hoofdstukken om te ontgrendelen, gebouwd voor alleen de dapperste bergbeklimmers
  • Meer dan 2 uur originele muziek onder leiding van oogverblindende live piano en pakkende synthbeats
  • Taart
Ad