Celeste – Volgende titel voor Nintendo Switch Online Infinite Tryout

Celeste – Volgende titel voor Nintendo Switch Online Infinite Tryout

Nintendo heeft aangekondigd dat Matt Makes Game’s bekroonde indiegame Celeste van 18 mei tot 24 mei 2020 zal deelnemen aan het Nintendo Switch Online Infinite Tryout-evenement in Japan.

Alleen Japan

Tijdens het evenement kunnen Nintendo Switch Online-leden de hele game zo vaak als ze willen gratis spelen, waarbij de opgeslagen gegevens overdraagbaar zijn naar de volledige game. Dit wordt momenteel alleen voor Japan aangekondigd.

Gelijktijdig met de proefperiode is een eShop-uitverkoop voor Celeste tot 31 mei.

Celeste is een must

Laten we het simpel houden. Celeste is een van die titels die ik iedereen zou aanraden. Het is schattig, het is moeilijk, maar het is verdomd leuk!

video
play-rounded-fill

Help Madeline haar innerlijke demonen te overleven tijdens haar reis naar de top van Celeste Mountain in deze superstrakke, handgemaakte platformgame van de makers van de multiplayer-klassieker TowerFall.

De bedieningselementen zijn eenvoudig en toegankelijk – gewoon springen, springen en klimmen – maar met lagen van expressieve diepte om te beheersen, waarbij elke storing een les is. Bliksemsnelle respawns houden je aan het klimmen terwijl je de mysteries van de berg blootlegt en de vele gevaren trotseert.

Dit is het, Madeline. Haal gewoon adem. U kunt dit doen.

  • Een verhaalgedreven avontuur voor één speler zoals moeder dat altijd deed, met een charmante cast van personages en een ontroerend verhaal over zelfontdekking
  • Een enorme berg vol met meer dan 700 schermen met hardcore platformuitdagingen en sluwe geheimen
  • Brute B-side hoofdstukken om te ontgrendelen, gebouwd voor alleen de dapperste bergbeklimmers
  • Meer dan 2 uur originele muziek onder leiding van oogverblindende live piano en pakkende synthbeats
  • Taart
Ad