Chained Echoes – Eerste 36 minuten

Chained Echoes – Eerste 36 minuten

Chained Echoes heeft een nieuwe gameplay gekregen dankzij de bijdragen van Handheld Players, die ons de eerste 36 minuten hebben gegeven.

De action role-playing game (JRPG) die zojuist is uitgebracht op de Nintendo Switch. Dankzij de beelden kunnen we een kijkje nemen in de eerste paar minuten van de game, waaronder een paar gevechten, wat verkennen en meer.

video
play-rounded-fill

About Chained Echoes

Chained Echoes is een verhaalgestuurde Japanse role-playing videogame (JRPG), waarin een groep helden het enorme continent Valandis verkent in een poging een einde te maken aan het conflict dat woedt tussen de drie koninkrijken .

Tijdens hun avontuur zullen ze door een grote verscheidenheid aan verschillende landschappen trekken, waaronder ondergelopen steden, door de wind gebruinde plateaus en exotische archipels. Sommige van de kerkers en steden die ze zullen bezoeken, zijn allang vergeten.

Grijp je wapen, concentreer je op je spreuken of stap in je mech. Chained Echoes is een rollenspel (RPG) in 16-bits stijl dat zich afspeelt in een fantasie-universum waar bestuurde mechanische pakken en draken naast elkaar bestaan.

Begeleid een groep moedige individuen terwijl ze door een regio reizen die barst van de lieve inwoners, adembenemende omgevingen en gevaarlijke tegenstanders.

Kan jij de vrede herstellen op een continent waar al eeuwen oorlog woedt en waar verraad om elke hoek op de loer ligt?

Kenmerken

Er zijn geen willekeurige ontmoetingen; vijanden kunnen rondrennen. Er zijn talloze items die kunnen worden geplunderd, gestolen of gemaakt. Er is een complex vaardigheids- en uitrustingssysteem. U kunt uw eigen luchtschip aanpassen. Het spel duurt tussen de 30 en 40 uur. Snelle turn-based gevechten. Geen willekeurige ontmoetingen. Afbeeldingen in 16-bits stijl worden gebruikt en je kunt te voet of in je mech vechten.

Je kunt Chained Echoes krijgen in de eShop voor de Nintendo Switch. De enige andere taal dan Engels die kan worden gebruikt, is Engels.