Chenso Club komt in September uit

Chenso Club komt in September uit

Curve Games en Pixadome, die Chenso Club hebben gemaakt, hebben aangekondigd dat de side-scrolling brawler binnenkort beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch. De releasedatum voor de titel is 1 september 2022.

video
play-rounded-fill

Over Chenso Club

Chenso Club is een arcade-achtig spel vol actie en een cast met schattige, kleurrijke en dodelijke meisjes die nu vechters zijn. Fans kunnen het spel alleen of met vrienden op dezelfde bank spelen. Ze kunnen kiezen uit vijf speelbare hoofdrolspelers, elk met verschillende vaardigheden, bewegingen en combo’s die passen bij hun eigen speelstijlen. Als eerbetoon aan side-scrolling arcade brawlers, zullen spelers zich een weg banen door hordes vijandelijke aliens om een ​​level omhoog te komen en de wereld te redden.

Kenmerken

Lokale co-op: speel alleen of met vrienden – in de lokale co-op voor 2 spelers kun je samenwerken met een vriend om buitenaardse vijanden te bestrijden.

De meiden van de Chenso Club zijn brutaal, sterk en willen graag pronken met hun moves. Onze helden willen elke kans die ze krijgen hun nieuwe krachten gebruiken. Je moet hun bewegingen leren, ze sterker maken en de wereld laten zien hoe sterk de Chenso Club is.

Bonusniveaus: speel door een verscheidenheid aan snelle, leuke bonusniveaus en evenementen!

“Chenso Club is een liefdesbrief aan side-scrolling arcade brawlers”, zegt Conny Nordlund, de directeur van Pixadome. “We hielden van het idee om een ​​heldinnenspel te maken met animemeisjes, dus keken we naar shows zoals The Powerpuff Girls uit de jaren 90 voor ideeën. Ik vind het geweldig hoe gewelddadig die show is, maar tegelijkertijd is het schattig en charmant, wat precies waar we voor gingen. We kunnen niet wachten tot mensen het gaan uitproberen en spelen!”

In de Nintendo Switch eShop kost Chenso Club $ 14,99, £ 11,99 of € 14,99.

Ad