Chicken Police – Paint It RED! – Eerste 19 minuten

Chicken Police – Paint It RED! – Eerste 19 minuten

Heb jij de hersens om door Chicken Police te komen – Paint it RED! op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 19 minuten bekijken.

Chicken Police – Paint It RED! volgt het aangespoelde detective-duo Sonny Featherland en Marty MacChicken, terwijl ze een steeds rommeliger zaak oplossen in de stad Clawville!

video

Over Chicken Police – Paint It RED!

ONTMOET DE KIPPENPOLITIE

Sonny Featherland en Marty MacChicken waren ooit een legendarisch detective-duo, genaamd de Chicken Police. Maar dat was bijna tien jaar geleden, en de tijd was meedogenloos voorbijgegaan. Nu worden Sonny en Marty gedwongen om samen te werken aan een zaak die vreemder is dan alles wat ze ooit eerder zijn tegengekomen!

NARRATIEF-AANGEDREVEN, DETECTIEVE GAMEPLAY

Chicken Police is een verhaalrijke en dialoogrijke game waarin elementen van de visuele romans en klassieke avonturenspellen worden gecombineerd. De game heeft meer dan 30 personages om mee te praten, en sommige moeten serieus worden ondervraagd. Verzamel tonnen aanwijzingen, bewijs en zeer gevoelige persoonlijke informatie van de duistere karakters van Clawville om meedogenloos tegen hen te gebruiken!

ONTDEK DE STAD CLAWVILLE (opnieuw, en opnieuw …)

Er zijn meer dan 30 plaatsen om te bezoeken en sommige zullen tijdens het verhaal meerdere keren veranderen. Je kunt verschillende keren terugkeren naar eerdere locaties om verborgen geheimen te vinden, nieuwe personages te ontmoeten en informatie te verzamelen over de wereld en haar bewoners.

EEN CINEMATISCHE ERVARING

Chicken Police heeft een bizar verbluffende visuele stijl gemaakt met het gebruik van echte foto’s en fotorealistische 3D-achtergronden, geïnspireerd door klassieke film-noir-films en beïnvloed door geanimeerde functies. De noir-sfeer wordt versterkt door een originele muziek-soundtrack, ondersteund door professionele stemacteurs voor alle personages met meer dan 8 uur gesproken dialoog!

Chicken Police is een satire die doet denken aan de sfeer en sfeer van de jaren ’40 film-noir-films, en als de beste noirs en hardgekookte detectiveverhalen is het zo gruizig en hopeloos dat het alleen kan worden geserveerd met veel cynische humor.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Een spannende, rijke verhaallijn met een klassieke film-noir-twist
  • Professionele voice-over met meer dan 8 uur gesproken dialoog!
  • Een zorgvuldig ontworpen, “kleurrijke” wereld
  • Een complex ondervragingssysteem
  • Meer dan 30 unieke, volledig ingesproken karakters
  • Een filmische film-noir-achtige ervaring met meer dan 20 tussenfilmpjes!
  • Veel aanwijzingen, informatie en verzamelobjecten om te vinden
  • Een prachtige originele soundtrack

Chicken Police – Paint it RED! is nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 19,99 USD.