Children Of Morta – Bergsons House update

Children Of Morta – Bergsons House update

11bit Studios heeft een gratis update voor Children of Morta uitgebracht, genaamd de Bergsons ‘House-update. De update introduceert een nieuw speelbaar personage genaamd Apan, die is ontworpen door twee Kickstarter-supporters.

Children of Morta is een actie-RPG die draait om de banden van de moedige familie Bergson, maar dat betekent niet dat het huis van Bergsons een plek is waar mede-avonturiers niet hartelijk worden verwelkomd. 11 bit studio’s en Dead Mage presenteren met trots weer een gratis update van hun indiehit, met de introductie van Apan – een zevende speelbaar personage dat zich bij het feest voegt.

video
play-rounded-fill

Over Children of Morta

Apan – in haar thuisland bekend als clanmoeder – kwam uit het uiterste noorden van de berg Morta. Ze is net zo bedreven in het bieden van essentiële ondersteuning aan metgezellen op het slagveld als in het hanteren van een stevige staf. Haar wapenbereik maakt Apan perfect voor het leveren van dodelijke mid-range stakingen, haar speciale Asva Pulse-dash-vaardigheid laat tegenstanders gehinderd in het stof en haar spreuken beslaan een groot effectgebied.

Ter verdediging kunnen alle Bergsons profiteren van Apan’s medische kennis, aangezien ze ook de effecten van genezende drankjes versterkt, en een nieuwe monteur laat de familie schilden verwerven tegen items, vaardigheden en Apan’s Rage-vaardigheid. Simpel gezegd, de aanwezigheid van Apan maakt ze allemaal sterker, vooral in de strijd.

Het opwindende nieuwe personageontwerp is gemaakt door een van de Kickstarter-supporters van Children of Morta en zijn partner, die allebei al in het prille begin van het project geloofden. Dit is wat deze donateurs – bekend als AgaRar en GlueBubble – te zeggen hadden over het idee dat de creatie van de Apan inspireerde: ‘Het idee voor Apan kwam van de brainstorming van mijzelf en mijn partner.

We maakten haar oorspronkelijk tot wees, maar veranderden haar later in een moeder om het verhaal van Children of Morta en het familiethema beter te complimenteren. Een sterke leider van nomadische genezers die zich bij de Bergsons aansluit om hen te helpen in hun strijd tegen corruptie. We hopen dat onze inspiratie, en het harde werk van Dead Mage, zich vertaalt in een personage waar jullie allemaal jarenlang plezier van zullen hebben. “.

De gratis update van Bergsons ‘House is beschikbaar op alle platforms: Xbox One, pc (Steam, GOG.com, Humble Store), PS4 en Nintendo Switch. De gratis update bevat:

  • Een gloednieuw personage met een unieke vaardigheden die is ontworpen om te spelen in singleplayer, maar ook schittert in coöp-playthroughs
  • Speciale afschermingsvaardigheden en passieve genezingsmechanica
  • 32 nieuwe Apan-specifieke runen
  • 9 nieuwe verhaal tussenfilmpjes
  • Enkele HUD- en UI-aanpassingen
  • Aanvullende bugfixes
Ad