Children Of Morta – Roguelike RPG – Nieuwe Trailer

Children Of Morta – Roguelike RPG – Nieuwe Trailer

De langverwachte roguelike RPG, Children of Morta, komt in oktober aan op Nintendo Switch!

Publisher 11 bit studios en ontwikkelaar Dead Mage hebben aangekondigd dat de game op 15 oktober 2019 op de hybride console wordt gelanceerd.

video

Over Children Of Morta

Corruptie heeft zich verspreid, waardoor de eens zo vredige Mount Morta verandert in een gewelddadige en monster-geteisterde nachtmerrie. Kun je alles opofferen om degene te redden waar je om geeft?

Children of Morta is een verhaalgestuurde actie-RPG over een dapper gezin dat samen staat terwijl de wereld om hen heen in duisternis wordt verslonden. Leid de Bergsons, met al hun tekortkomingen en deugden, en ervaar wat het betekent om in een familie van helden te zijn.

Children of Morta verwerkt thema’s die dichter bij ons dagelijks leven liggen dan je zou verwachten. Het is een verhaal van de eenvoudige emoties die we allemaal zo goed kennen – en meer waarderen dan we soms durven toegeven – liefde en hoop, verlangen en onzekerheid, uiteindelijk verlies en de offers die we willen brengen om degenen die we het meest geven te redden voor.

Children of Morta zal digitaal beschikbaar zijn op de Nintendo Switch voor USD 21,99 / EUR. De boxed-edities van Merge Games zullen naast de digitale releases op Nintendo Switch (in Europa en Australië) worden uitgebracht.