Children of Morta – Setting Sun Inn Update

Children of Morta – Setting Sun Inn Update

Dead Mage en 11-bits studio’s hebben een nieuwe inhoudsupdate uitgebracht genaamd “Setting Sun Inn” voor Children of Morta op Nintendo Switch.

De nieuwe update voegt New Game +, nieuwe tussenfilmpjes, missies en nog veel meer toe – helemaal gratis.

video
play-rounded-fill

Over het instellen van Sun Inn Update

De dappere familie Bergson zet haar reis voort langs de Children of Morta-ontwikkelingsroadmap met de toevoeging van de Setting Sun Inn-update. Deze gratis update bevat New Game + -inhoud met tonnen extra kennis in verbluffende nieuwe tussenfilmpjes en zoektochten. Sluit je aan bij de familie voor nog een ronde – het is in huis.

Ontwikkelaar Dead Mage en uitgeverij 11-bit studio’s zijn verheugd om fans van hun populaire actie-RPG, Children of Morta, de tweede gratis contentupdate te bieden in de serie gepland voor 2020. Deze nieuwe game + -modus moedigt spelers aan om de Bergson’s te volgen reis opnieuw, deze keer met een toename in moeilijkheidsgraad, karaktervaardigheidskapjes en upgrades in zowel Ben’s werkplaats als Margaret’s lab.

De kennis van Children of Morta is verrijkt met meer dan 50 nieuwe tussenfilmpjes, thuisevenementen en activiteiten. Deze extra stukjes verhaal versterken de band van de speler met de familie Bergson en de wondere wereld van Rea. Naast de content van New Game + zijn er nieuwe gezinsgerelateerde missies toegevoegd aan de kerkers en deze verschijnen ook tijdens de eerste playthrough. De update is beschikbaar op alle platforms: pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Het instellen van de Sun Inn-update bevat:

  • Nieuwe Game Plus-modus waarin spelers eerder ontgrendelde personages, voortgang van de vaardigheidsboom, bronnen, Ben’s workshop en Book of Rea-upgrades behouden, terwijl ze spelen met nog uitdagendere inhoud
  • 20 nieuwe tussenfilmpjes
  • 8 nieuwe interactieve thuisevenementen om het ouderlijk huis van Bergson op te fleuren
  • 26 nieuwe activiteiten voor thuisgebruik om de Bergsons bezig te houden
  • 14 nieuwe familie-evenementen en missies in de kerkers
  • 3 nieuwe Side Quest-kenmerken
  • Saldoveranderingen en bugfixes