Children of Silentown komt in 2023

Children of Silentown komt in 2023

Children of Silentown komt naar Nintendo Switch, zo hebben uitgever Daedalic Entertainment en makers Elf Games en Luna2 Studio aangekondigd. Op 11 januari 2023 is het toegankelijk.

video
play-rounded-fill

Over Children of Silentown

Children of Silentown is een somber point-and-click-avonturenspel over isolatie en terreur.

De plot volgt Lucy, een klein meisje dat opgroeit in een gemeenschap diep in een door monsters geteisterd bos, terwijl ze geleidelijk de geheimen om haar heen ontrafelt. Overdag gaat Lucy om met haar vrienden of helpt ze haar moeder. Maar ‘s nachts wordt ze gekweld door vreselijke dromen terwijl ze luistert naar het gruwelijke gerommel van buiten de stadsgrenzen. Eén ding is zeker: de nacht is gevaarlijk en ze mag nooit een voet in het bos zetten. Maar wanneer het noodlot toeslaat, wordt ze gedwongen het bos in te gaan en haar angsten onder ogen te zien.

Children of Silentown is een duister point-and-click-avontuur met een duidelijke handgetekende en griezelige grafische stijl die, in combinatie met ambient-muziek, een verontrustende en angstaanjagend mooie omgeving creëert. Om de mysteries van Silentown en het bos te verkennen, moeten spelers notities vinden, materialen verzamelen en deze combineren om puzzels op te lossen en minigames te spelen. Bovendien is het onthouden van liedjes essentieel om contact te maken met mensen en verder te komen in het spel. Spelers kunnen met deze tool zelfs de reis van Lucy aanpassen en talloze eindes ervaren.

Children of Silentown kan digitaal worden gekocht via de Nintendo Switch eShop. Op dit moment zijn er nog geen prijzen bekendgemaakt.