Children of Silentown – Launch trailer

Children of Silentown – Launch trailer

We hebben nu een gloednieuwe trailer voor Children of Silentown, en je kunt Daedalic Entertainment, Elf Games en Luna2 Studio bedanken voor het. Alle drie de firma’s vieren een feest om de lancering van de game op nieuwe platforms te vieren, waaronder de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Children of Silentown

Het weergalmende gebrul in het bos houdt Lucy ‘s nachts wakker, net als elk ander kind ter wereld omdat ze er doodsbang voor is. Zelfs in haar fantasieën is er geen locatie die veilig genoeg is om plezier te hebben.

Het is niet ongebruikelijk dat inwoners van het gehucht vermist raken, maar Lucy is nu op een leeftijd waarop ze haar eigen onderzoek naar de zaak kan doen. Als ze gelijk heeft, dan.

Children of Silentown is een point-and-click-avonturenspel dat een charmant en raadselachtig verhaal vertelt. Ontdek de stad en de gevaarlijke gebieden eromheen, maak een praatje met de vreemde lokale bevolking en baan je een weg door de vele puzzels en minigames.

Als je durft, mag je Lucy vergezellen op haar reis om te ontdekken waarom de ongewone inwoners van Silentown zich zo vreemd gedragen.

Kenmerken

  • Onderzoek Silentown in de hoop aanwijzingen te vinden, maar pas op: ga niet het bos in.
  • Een onderscheidende, angstaanjagende visuele 2D-stijl die geschikt is voor een mysterieus, duister verhaal.
  • Het belang van muziek kan niet genoeg worden benadrukt, en Lucy zal veel baat hebben bij het ontwikkelen van haar zangvaardigheden.
  • Als je dingen combineert, krijg je misschien totaal onverwachte uitkomsten!
  • Er zijn veel vreemde karakters (en dieren!) waarmee je te maken kunt krijgen. Behandel ze vriendelijk om ze niet kwijt te raken.
  • Veel plezier met de andere kinderen in de stad door deel te nemen aan verschillende minigames!
  • Een kwaadaardige kat die is ontworpen om Lucy bij elke gelegenheid in de problemen te brengen.
  • Nieuwsgierige, creatieve puzzels.

De videogame Children of Silentown is nu te downloaden via de eShop voor de Nintendo Switch.

Ad