Children of Zodiarcs – Launch Trailer

Children of Zodiarcs – Launch Trailer

Children of Zodiarcs is een verhaalgestuurde, tactische RPG die zich afspeelt in het fantasierijk van Lumus; een wereld verdeeld door welvaart en armoede.

Children of Zodiarcs – Story

Professionele dieven op het spoor van een oud relikwie, de groep infiltreert de glinsterende zalen van de privékamers van een corrupte adel op zoek naar hun doelwit en ontsnapt ternauwernood aan de toorn van de stadswachten.

video

Wanhopig op zoek naar een ontsnapping zoeken ze hun toevlucht in de zelfgemaakte sloppenwijken van de stad en trotseren ze de zonloze putten van de onderwereld. Om hen te pakken te krijgen zijn zwaarbewapende stadswachten, rivaliserende bendes en psychotische families van ondergrondse kannibalen.

Verlaten door het systeem en gebruikt door zelfzuchtige criminelen, zullen deze jonge metgezellen gedwongen worden hun eigen realiteit te verwerken. Maar wees gewaarschuwd: in de wereld van Children of Zodiarcs ontsnapt niemand ongedeerd!

Functies

Gevechtskaarten

Elk van de aanvallen en vaardigheden van je teamleden zal ongetwijfeld kaarten bestrijden. Door tijdens het gevecht verschillende kaarten te trekken, krijg je steeds veranderende gevechtsmogelijkheden elke keer dat je vecht!

Geef kaarten meer mogelijkheden door middel van dobbelstenen

Zodra je je aanval hebt gekozen, kun je met natuurkundige dobbelstenen rollen voor bonussen! Deze dobbelstenen geven de voorkeur aan symbolen boven getallen en leveren aanval, verdediging, genezing en speciale vaardigheidsmodificatoren.

Beïnvloed Lady Luck

Om nog meer lagen strategie aan Children of Zodiarcs toe te voegen, kun je dobbelstenen maken om je speelstijl te bevorderen en elke keer dat je gooit maximaal twee dobbelstenen gooien. U hoeft niet bang te zijn dat u overgeleverd bent aan Lady Luck!

Een wereld vol personages

Onderweg kom je meer te weten over Nahmi – gestolen uit haar geboorteland als kind, Brice – gedwongen te overleven in de gemene straten van Torus; Zirchhoff – een charismatische bandietenleider die jonge weeskinderen in dienst heeft om zijn biedingen uit te voeren: evenals nog veel meer kattenkwaadmakers.

Decks bouwen

Elk speelbaar personage wordt geleverd met een eigen aanpasbaar kaartspel. Hierdoor kun je hun vaardigheden aanpassen aan de soorten aanvallen en vaardigheden die je tijdens de hitte van het gevecht in je hand wilt hebben.

Een volledig georkestreerde score

De muziek van Children of Zodiarcs geeft het gevoel van tactische RPG-klassiekers weer met de volledig georkestreerde soundtrack, gecomponeerd door het bekroonde team van Vibe Avenue.

Ad