Chocobo GP – Custom Racing en meer personage trailers

Chocobo GP – Custom Racing en meer personage trailers

Square Enix heeft nieuwe informatie vrijgegeven over Chocobo GP, waaronder clips met hoogtepunten van personages voor meer personages.

De nieuwe informatie onthult meer over de Custom Racing-modus van de game, waarmee spelers hun eigen races kunnen aanpassen door variabelen aan te passen, zoals raceklasse, CPU-niveau, aantal races, cursusselectie en het al dan niet verschijnen van Magicite-power-ups. Daarnaast is aangekondigd dat spelers, om nieuwe Series Races te ontgrendelen, moeten deelnemen aan normale Series Races en deze moeten winnen.

More character highlight clips were published on the game’s Japanese Twitter account, featuring Terra, Maduin, and Mecha Chocobo:

Over Chocobo GP

Start een onvoorspelbare en chaotische vermakelijke race terwijl de geblokte vlag zwaait, waar op elke hoek iets onverwachts gebeurt!

Ga met Chocobo en zijn vriendjes mee terwijl ze over het circuit racen in allerlei bizarre auto’s!

Leer de basisprincipes in de verhalende modus en neem het vervolgens op tegen elke tegenstander in je favoriete spelstijl! Gebruik conventionele magische spreuken zoals vuur en lucht om je tegenstanders te vernietigen, of gebruik de unieke vaardigheden van elk personage om een ​​wonderbaarlijke comeback te maken!

Er zijn verschillende spelmodi om uit te kiezen, waaronder uitdagingen op het gebied van tijdaanvallen en overlevingsraces in toernooistijl.

Met gamers van over de hele wereld kun je genieten van waanzinnige race-actie.