Chocobo GP – Seizoen 2 bevat Chip and Kwackeys, Balamb Garden-track en meer

Chocobo GP – Seizoen 2 bevat Chip and Kwackeys, Balamb Garden-track en meer

Square Enix heeft nieuwe details onthuld over seizoen 2 van Chocobo GP, inclusief nieuwe personages Chip en Kwackeys, de Balamb Garden-baan en meer.

De patch-opmerkingen voor de update van versie 1.1.0, die eerder werden verstrekt, vormden de eerste informatiebron. Square Enix heeft echter eindelijk nauwkeurige informatie over de inhoud van seizoen 2 verstrekt.

Seizoen 2 van Chocobo GP

Op dinsdag 31 mei 2022, om 15.00 uur JST, wordt een grootschalige upgrade voor Chocobo GP (Ver.1.1.0) uitgebracht. Seizoen 2 van Chocobo GP-modus begint ook op donderdag 2 juni 2022 om 15:00 JST. Alle gamers krijgen een Mythril x800-inlogbonus.

Beschikbaarheid: vanaf het begin van seizoen 2 tot het einde van seizoen 2. (de bonus kan maar één keer worden verzameld)

Nieuwe seizoen 2-personages

Chip (Arai Satomi, VO)

Zonnebloem Torpedo is een vaardigheid.

Val andere racers met zonnebloempitten aan met de hamer. Met elke ronde slaan zaden tot twee niveaus harder toe. Het niveau wordt gereset zodra de sterkere schoten zijn afgevuurd.

jockeys (VO: Kitazawa Riki)

Vaardigheden: slopen op afstand

Plaats explosieven op de baan om af te gaan wanneer je maar wilt. Druk op de vaardigheidsknop om de explosieven te laten ontploffen. Racers die worden gevangen in de explosie zullen crashen. Terwijl de explosieven tot ontploffing worden gebracht, kun je nog steeds driften, magie gebruiken en luchttrucs uitvoeren.

In seizoen 2 nemen Chip uit Chocobo’s Mysterious Dungeon en de Kwackeys uit Final Fantasy Fables: Chocobo’s Dungeon het tegen elkaar op. Prize Pass-leden kunnen zowel Chip als de Kwackeys krijgen als goodies op prijsniveau.

Artikelen uit de Ticket Shop en Gil Carryover

Prijsniveau-prijzen voor houders van een Prijspas kunnen vanaf seizoen 2 worden gekocht in de Gil Shop. Bovendien kan Gil die gedurende een seizoen is gewonnen, nu worden overgedragen naar het volgende seizoen.

Als gevolg hiervan kunnen sommige dingen alleen worden verkregen via offline spelen. Sommige dingen, zoals Mythril, Gil en Team Stickers, zijn niet inbegrepen.

– Over het algemeen hebben de producten in de Ticket Shop geen beperkte voorraad en zijn ze toegankelijk tot het einde van het seizoen en daarna.

– Wanneer een speler voldoet aan het criterium om hetzelfde item als een prijsniveaubeloning te ontgrendelen, maar het eerder in de Ticket Shop heeft gekocht, krijgen ze in plaats daarvan Gil.

Spelers die de Lite-versie gebruiken, kunnen deelnemen aan online multiplayer-modi.

Na de upgrade naar Ver.1.1.0 kunnen spelers van de Lite-versie ook deelnemen aan online multiplayer-modi. Gebruikers van de Lite-versie kunnen lid worden van lobby’s die zijn gemaakt door eigenaren van volledige games om met hen te spelen.

Racebanen

Balamb Garden uit Final Fantasy VIII zal beschikbaar zijn als een nieuwe cursus in de game!

— Snelle, technische en lange versies

– Met de Ver.1.1.0-update is dit circuit nu beschikbaar in de multiplayer-, Time Attack- en Custom Race-modi. Zodra seizoen 2 begint, is deze cursus beschikbaar in de Chocobo GP-modus.

Race in de nieuwe serie

De Series Races-modus bevat nu ‘The Demon Series’.

– Na de update van Ver.1.1.0 wordt deze serie ontgrendeld nadat de speler als derde of hoger is geëindigd in de Omega-serie.

Op 31 mei 2022 is de Chocobo GP versie 1.1.0-upgrade beschikbaar. Seizoen 2 gaat in première op 2 juni.

Ad