Chocobo GP – versie 1.2.1 patch notes

Chocobo GP – versie 1.2.1 patch notes

Chocobo GP heeft weer een update gekregen van Square Enix, waardoor deze naar versie 1.2.1 is gebracht. Deze update gaat vooral over het oplossen van een paar problemen. De volledige patch-opmerkingen staan ​​hieronder vermeld.

Versie 1.2.1 patch-notes

1. Op de lange baan Gold Saucer werden ronden niet geteld vanwege een bug.

2. Lost een probleem op waarbij de detectie van de finishpositie en de volgorde van de finishlijn niet overeenkwamen toen er vertraging was.

3. Bij gebruik van de “Change”-magie of de speciale vaardigheid van Odin, kwamen de detectie van de finishpositie en de volgorde van de finishlijn niet overeen.

2. Lost een bug op waardoor het langer duurde voordat andere spelers de finishlijn bereikten nadat de finishposities waren ingesteld.

5. Oplossingen voor een probleem dat zich voordeed toen andere spelers de speciale vaardigheid van Odin gebruikten en de stemtaal was ingesteld op Engels. Als de stemtaal was ingesteld op Engels, waren de stemmen van karakters hoorbaar, zelfs als ze ver verwijderd waren van het sprekende karakter.

Om deze updates te installeren, moet je verbonden zijn met internet.

Iedereen die Chobobo GP op Nintendo Switch speelt, kan nu de nieuwe 1.2.1-update krijgen.

Over Chocobo GP

Zodra de geblokte vlag omhoog gaat, kun je een gekke en leuke race starten waarbij je nooit weet wat er gaat gebeuren.

Vergezel Chocobo en zijn vrienden terwijl ze over het circuit racen in allerlei vreemde voertuigen.

Leer de basis in de verhaalmodus en neem het vervolgens op tegen iedereen in je favoriete spelmodus! Gebruik magische spreuken zoals “vuur” en “aero” om je tegenstanders te vernietigen, of gebruik de unieke vaardigheden van elk personage om een ​​wonderbaarlijke comeback te maken!

Er zijn veel manieren om te spelen, zoals tijdaanvaluitdagingen en overlevingsraces die zijn opgezet als toernooien.

Geniet van spannende races met mensen van over de hele wereld.