Choices That Matter: And Their Souls Were Eaten komt 6 Januari 2021

Choices That Matter: And Their Souls Were Eaten komt 6 Januari 2021

De Nintendo Switch eShop is bijgewerkt met een lijst voor Choices That Matter: And Their Souls Were Eaten, die op 6 januari 2021 naar de Nintendo Switch gaat voor $ 5,99.

In de game navigeren spelers door meer dan 1500 keuzes, terwijl ze door een Steampunk 1830s Europa reizen om een ​​wereld-eindigend kwaad te ontdekken!

Over Choices That Matter: And Their Souls Were Eaten

Je hebt een geschenk. Met je geschenk zijn de doden nooit echt weg. Maar wat als er een donkere kant aan je geschenk zit?

En hun zielen werden opgegeten

Je hebt een geschenk. Met jouw gift zijn de doden nooit echt weg.

Maar wat als er een donkere kant aan je cadeau zit? Wat als er mensen zijn die uw talent kunnen verdraaien en de balans tussen leven en dood kunnen veranderen?

Reis door een steampunk-Europa uit 1830, waar metal magisch is en krachten geeft aan degenen die het dragen. Lees meer over uw oeroude geschenk en wat het voor u, uw gezin en de mensheid betekent. Ontdek het snode plan om al het leven te vernietigen … en vecht tegen de tijd om te voorkomen dat je vijand alles vernietigt wat je dierbaar is.

CHOICES THATTER is een verzameling epische avonturengames met tekst, vergelijkbaar met de klassieker Choose Your Path Adventure-boeken. Onze interactieve verhalen behoren tot de meest complexe in deze categorie. Geen enkele speler kan het hele verhaal in één keer ontdekken!

Ad