Chroma Squad! Een op Power Rangers geïnspireerde tactische RPG krijgt volgende week een zeldzame fysieke release

Chroma Squad! Een op Power Rangers geïnspireerde tactische RPG krijgt volgende week een zeldzame fysieke release

Bereid je voor en bereid je voor op de slechterik met de tactische RPG Chroma Squad!

Super Rare Games is trots om hun samenwerking met Behold Studios aan te kondigen om deze door Power Rangers geïnspireerde hit voor het eerst in fysieke vorm uit te brengen op de Nintendo Switch ™.

Slechts 4.000 exemplaren zijn wereldwijd beschikbaar – pre-orders voor de game gaan open op 13 augustus om 18:00 uur BST (10:00 uur PT / 13:00 uur ET) voor ongeveer £ 27 + belasting ($ 31 USD / 33 €) – exclusief bij www.superraregames.com

Gepubliceerd door Plug in Digital , deze zeldzame fysieke release bevat alle inhoud van de winkelwagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de vijf -kaartenset.

video
play-rounded-fill

Over Chroma Squad

Chroma Squad is een tactische RPG over vijf stuntacteurs die besluiten hun baan op te zeggen en hun eigen Power Rangers-geïnspireerde tv-show te beginnen!

Cast acteurs, koop uitrusting en upgrades voor je studio, maak wapens en gigantische Mechas uit karton en ducttape. Zodra de camera’s draaien, bestuur je je cast van vijf krijgers in een gekleurde jumpsuit in dramatische, turn-based gevechten!

  • Pas je tv-studio aan: huur acteurs in, upgrade je uitrusting, doe marketing, maak wapens, kostuums en gigantische kartonnen robots!
  • Tactische RPG-gevechten met een twist: combineer de vaardigheden van je helden met teamworkmanoeuvres!
  • Diepgaande RPG-systemen met vaardigheidsbomen, willekeurige uitrusting, knutselen en vertakkende verhaallijn met 3 verschillende eindes!
  • Gigantisch Mecha-gevecht – vernietig de stad om de stad te redden!
  • Een liefdesbrief aan Power Rangers, Tokusatsu en de Japanse serie van onze kindertijd!
  • Heerlijk geanimeerde pixelart en een chiptune-soundtrack die straalt als gerechtigheid!

“Zordon wilde misschien ‘tieners met attitude’, maar Chroma Squad en zijn ongegeneerde, volkomen nerdachtige liefde voor alles wat met tokusatsu te maken heeft, toont iets dat nog moeilijker te vinden is: een spel met hart en ziel. Dat hart schijnt door de ruwe randen en zet ze in sommige opzichten zelfs in zijn voordeel. ”

8/10 – Destructoid

“Chroma Squad is ontzettend leuk. Fans van tactische RPG’s zullen een hoop plezier beleven, en degenen die ook graag naar de jeugdige dagen van de Power Rangers kijken, zullen een extra kick krijgen. “

8/10 – Twinfinite

“Het beste Power Rangers-spel dat er nooit is geweest.”

Rock Paper Shotgun

Over Super Rare Games

Super Rare Games streven ernaar om verzamelaars de allerbeste fysieke inhoud voor de Nintendo Switch ™ te bieden. We werken samen met onze partners om het meest exclusieve aanbod van de allerbeste indiegames te bieden.

Van het verpakken van de producten tot het openen van de limited edition trading cards, we streven ernaar om gamers de puurste ervaring te bieden. Terwijl we ernaar streven onze collectie games uit te breiden, hopen we dat u zich bij ons aansluit en die van u ook vergroot