Chronos: Before the Ashes aangekondigd

Chronos: Before the Ashes aangekondigd

THQ Nordic onthulde Chronos: Before the Ashes voor Nintendo Switch en andere platforms, met een releasedatum van 1 december 2020.

Chronos: Before the Ashes ziet spelers in de schoenen van een jonge held die een lastige kerker met veel dodelijke vijanden aanpakt – en elke keer dat hij sterft, wordt hij een jaar ouder!

video

Over Chronos: Before the Ashes

Chronos: Before the Ashes is de volgende release van Gunfire Games, een THQ Nordic Studio en ontwikkelaar van Darksiders III en Remnant: From the Ashes. In Chronos, het prequelverhaal van Remnant: From the Ashes, kruipt de speler in de huid van een jonge held en probeert hij zijn huis te redden van een oeroud kwaad. Om dit te doen, wordt een uitverkorene naar een mysterieus labyrint gestuurd, vol met zowel angstaanjagende als mystieke wezens, samen met uitdagende puzzels.

Gevechten zijn meedogenloos en wreed, maar in Chronos is de dood niet het einde. Elke keer dat de held faalt, wordt hij verstoten en moet hij een jaar wachten om terug te keren naar het labyrint – je kunt het opnieuw proberen, maar dan een jaar ouder. Wanneer je aan je reis begint, is het nog steeds gemakkelijk om sterker en sneller te worden, maar hoe ouder je wordt, hoe belangrijker je wijsheid over de geheimzinnige krachten wordt.

Chronos: Before the Ashes is gebaseerd op de VR-exclusieve Chronos van Gunfire Games, maar is gereviseerd en geoptimaliseerd om op alle platforms te werken zonder dat VR-ondersteuning nodig is. Chronos: Before the Ashes is gepland voor release op 1 december 2020 voor pc, Stadia, Xbox One ™, Nintendo Switch ™ en PlayStation®4.

Ad