Chucklefish’s Pathway komt 27 mei

Chucklefish’s Pathway komt 27 mei

Uitgever Chucklefish en de Pathway van ontwikkelaar Robotality gaan op 27 mei 2021 naar de Nintendo Switch eShop.

Pathway combineert avontuur met strategische turn-based squadgevechten en bevat een bootlading van meer dan 650 verhaallijnen en 16 ontgrendelbare personages – deze zijn allemaal verpakt in één groot spel.

video

Over Pathway

Een bruisend avontuur in het onbekende …

In 1936 heeft de nazi-invloed zich verspreid, samen met geruchten over geheime opgravingen, mysterieuze artefacten en gruwelijke occulte rituelen … Stel een gedurfd team van avonturiers samen en reis door de woestijn-wildernis. Wees vijanden te slim af in strategische squadegevechten en zoek oude schatten voordat ze in verkeerde handen vallen!

Kenmerken

  • DYNAMISCHE AVONTUREN – Ontdek 5 verschillende campagnes met verschillende moeilijkheidsgraden, waarbij elke poging een nieuw web van evenementen genereert …
  • STERKE KEUZES – Maak kennis met handgemaakte verhaalgebeurtenissen. Doorzoek de put? De dorpelingen redden? Het is aan jou!
  • BESLISSENDE CONFLICTEN – Gebruik dekking en positionering in spannende turn-based squadgevechten. Leer optimaal gebruik te maken van de vaardigheden en uitrusting van uw team om de vijand te verslaan!
  • STEL JE TEAM VAN AVONTURERS SAMEN – Elk van de 16 ontgrendelbare personages van Pathway heeft zijn eigen vaardigheden en eigenaardigheden die van invloed kunnen zijn op gevechten en ontmoetingen met verhalen.
  • VERBORGEN SCHATTEN – Ruil je waardevolle buit in om het arsenaal van je team te upgraden met steeds zeldzamere wapens en bepantsering.
  • HERSTELLEN & HERSTELLEN – Experimenteer met verschillende teamcombinaties totdat je vijanden zijn verslagen!