Chucklefish’s Wargroove nieuwe trailer- en lokalisatie-update

Chucklefish’s Wargroove nieuwe trailer- en lokalisatie-update

Chucklefish heeft onlangs een update uitgegeven via het ontwikkelaarsblog van Wargroove. De ontwikkeling voor Wargroove loopt ten einde.

Daarom onthulde Chucklefish een nieuwe gameplay-video met veel van de opvallende eigenschappen van de game.

video

Over Wargroove

Wargroove is gebaseerd op een retro turn-based strategiespel met verschillende gameplay-modi, waaronder online spelen. Het kan voor maximaal 4 spelers worden gespeeld en kan in verschillende talen worden afgespeeld.

Ga naar het slagveld met Wargroove, een strategiespel voor maximaal 4 spelers! Kies je Commandant en voer een turn-based oorlog tegen vechtende facties. Ontwerp en deel kaarten, tussenfilmpjes en campagnes met eenvoudig te gebruiken editors en diepgaande aanpassingshulpmiddelen!

Bestuur een leger, pas slagvelden aan en daag je vrienden uit, in deze rijk gedetailleerde terugkeer naar retro turn-based combat!

Wanneer de oorlog uitbreekt in het koninkrijk Cherrystone, moet de jonge koningin Mercia haar huis ontvluchten. Gevolgd door haar vijanden, is de enige manier om haar koninkrijk te redden reizen naar nieuwe landen op zoek naar bondgenoten. Maar wie ontmoet ze onderweg en met welke sinistere uitdagingen zal ze worden geconfronteerd?

Kies je commandant!

  • Een levendige cast van 12-plus karakters! – Commandanten vormen de kern van Wargroove – elk met zijn eigen persoonlijkheden en motivaties.
  • Vier strijdende partijen! – Neem de wapens op met het Cherrystone Kingdom, Heavensong Empire, Felheim Legion en Floran Tribes.
  • Campagnemodus! – Volg het verhaal van een jong en onervaren jonge koningin op een zoektocht tegen wereldvreemde krachten. Verteld door geanimeerde pixelkunst-cut-scenes en dynamische gevechten.

Ga mee met het ritme!

  • Unieke ultieme bewegingen! – Commandanten kunnen een speciale beweging gebruiken genaamd ‘Groove’, die alleen wordt geactiveerd als hun Groove-meter voor 100 procent is gevuld.
  • Dynamische gameplay! – Elke Groove is uniek voor elke Commander en verandert het slagveld op een geheel andere manier.

Creëer je eigen avontuur!

  • Maak aangepaste kaarten, tussenfilmpjes en campagnes! – Maak de game helemaal op met in-game editors.
  • Geavanceerde bewerkingstools! – De mogelijkheden zijn eindeloos; van het creëren van je eigen verhaalgestuurde missies met sub-speurtochten, plotwendingen, hinderlagen en verborgen geheimen, om gemakkelijk de spelregels te veranderen zonder mods of externe tools.
  • Deel je creaties online! – Deel je eigen kaarten en campagnes of download inhoud die is gebouwd door andere spelers!

Online spelen!

Stuur je eenheden naar de overwinning in zowel lokale als online multiplayer schermutselinggevechten, met competitieve en coöperatieve spelen, evenals volledige regelaanpassing.

Arcademodus!

Leer meer over elk personage dat je tegenkomt door een proef met luidruchtige periodes in de Arcade-modus, waarbij je 5 verschillende tegenstanders snel achter elkaar vecht.

Puzzle-modus!

Wees de vijand te slim af in de puzzelmodus en gebruik alle strategische vaardigheden in je arsenaal. Neem het op tegen een reeks lastige uitdagingen waarbij het doel is om slechts één beurt te winnen.

Secrets and Unlockables!

Verdien sterren om speciale inhoud te ontgrendelen. Je kunt zelfs een aantal verborgen gamefuncties tegenkomen – old school style!