CIRCLE Entertainment brengt A Dark Room

CIRCLE Entertainment brengt A Dark Room

Nieuwe games blijven maar komen voor de Nintendo Switch en de nieuwste is A Dark Room die wordt uitgegeven door CIRCLE-entertainment.

Amir Rajan hielp met het brengen van de originele browser-gebaseerde game naar mobiele platforms en het bleek een topverkoper te zijn. Een Dark Room zal ergens dit jaar verschijnen voor de Nintendo Switch.

Over A Dark Room

Een innovatief op tekst gebaseerd avontuur oorspronkelijk gemaakt door Michael Townsend als een browsergebaseerd spel. A Dark Room zou een topverkoper op slimme apparaten worden na zijn aanpassing door Amir Rajan. Visueel is het eenvoudig, met tekst en aanwijzingen met beperkte visuele hoogstandjes, maar de ervaring die vorm krijgt, zit vol met diepte- en omgevingsvertellingen. Het is een spel dat spelers naar binnen trekt, waardoor ze de intrigerende wereld op hun eigen manier kunnen voorstellen.

Aawake. hoofd bonzend. visie wazig. steek het vuur aan.

Wat begint als een donkere kamer met beperkte interactieve opties, evolueert naar een complexe verhaal- en resource managementuitdaging.

Het verhaal neemt spelers in onverwachte richtingen, voor wat een van de meest unieke ervaringen op Nintendo Switch zou kunnen zijn. Amir Rajan heeft gewerkt aan de Switch-versie om de unieke stijl van het spel aan te passen aan het apparaat van Nintendo, en heeft het volgende gezegd voor deze aankondiging.

I have a profound love for gaming and want to push the medium to new artistic heights. Get ready to escape into a world I’ve painstakingly painted with 1s and 0s.

Nou dat klinkt interessant … toch?