Circus Electrique – Launch trailer

Circus Electrique – Launch trailer

Er is een nieuwe trailer voor Circus Electrique uitgekomen. Deze game is een mix van RPG-tactieken en het managen van een circus. Circus Electrique is een spel over het runnen van een circus met een steampunk-twist. De naam komt van de meest populaire show in Londen in een alternatieve geschiedenis.

video
play-rounded-fill

Over Circus Electrique

Als gewone Londenaren plotseling gewelddadige moordenaars worden, kunnen alleen de getalenteerde artiesten van Circus Electrique de stad redden. De “Greatest Campaign Mode on Earth” plaatst deze bekwame mensen in tactische gevechten die beurt voor beurt plaatsvinden. Op hun manier zijn gekke Bobbies, Britse Sailors die slecht zijn geworden, agressieve Posh Girls en andere Victoriaanse stereotypen. Het innovatieve moraalsysteem van Devotion in Circus Electrique beïnvloedt niet alleen hoe goed personages het doen in gevechten, maar ook hoe goed ze het doen in echte circusshows, die zorgvuldig worden beheerd tussen heroïsche reizen door zes grote districten.

Belangrijkste kenmerken

  • Test de vaardigheden van Strongmen, Fire Blowers, Escape Artists, Clowns en andere klassieke circusartiesten. Er zijn in totaal 15 speelbare archetypen en elk heeft veel tactische keuzes in de strijd. Stel het beste team van acrobatische artiesten samen om te vechten tegen vijanden die overdreven zijn.
  • Beheer de beste show in Steampunk Londen: de show moet doorgaan, hoe gek dingen ook zijn. Bouw het circus opnieuw op om het nog beter te maken dan het ooit was door de beste artiesten van over de hele wereld te vinden en op te leiden. Hoeveel geld een show verdient, hangt af van de vaardigheden van de artiesten, hun chemie met elkaar en hun algehele toewijding. Je hebt elke Shilling nodig die je kunt krijgen voor Amelia’s zoektocht en om iedereen betaald en tevreden te houden.
  • A Circus Like No Other: duik in een prachtige wereld gebaseerd op oude circusposters, archetypen uit het Victoriaanse tijdperk en klassieke steampunk-charme.

Circus Electrique is nu beschikbaar als eShop-download voor Nintendo Switch.

Ad