Citizen Sleeper Flux DLC trailer

Citizen Sleeper Flux DLC trailer

Citizen Sleeper heeft de downloadbare content-update van Flux ontvangen en ter gelegenheid daarvan hebben Fellow Traveller en Jump Over the Age een nieuwe video ontwikkeld.

Druk in het Helion-systeem hebben de eerste schepen van een vluchtelingenvloot naar het Oog geleid in de nieuwe aflevering. Je helpt mensen die vóór de quarantainebeperkingen op het station aankomen.”

video
play-rounded-fill

Over Citizen Sleeper Flux DLC

De druk van het Helion-systeem heeft de eerste schepen van een vluchtelingenvloot naar Erlin’s Eye geleid. Je helpt degenen die het station halen voordat de quarantaine hen buitensluit.

FLUX zal een nieuwe overkoepelende verhaallijn bevatten die alle drie de afleveringen zal beslaan en het algehele verhaal van het Helion-systeem, het sterrenstelsel waar het oog om draait, zal verrijken. De plot introduceert ook een aantal nieuwe personages, met Eshe, kapitein van de Climbing Briar, als eerste. Eshe’s lot raakt verstrengeld met de vloot omdat ze een vastberaden en koppige spacer is. Haar verhaal zal de speler nodig hebben om te beslissen hoe te reageren op een toenemende catastrofe die het hele station bedreigt.

In FLUX kom je ook Peake tegen, het tweede bemanningslid van de Climbing Briar. Ze zijn meer gecomponeerd dan hun leider en hebben het vermogen om te verdwijnen wanneer dat nodig is. De speler zal meer over hen te weten komen als ze een strategie bedenken om de broodnodige hulp via de quarantaine aan de vluchtelingenvloot te leveren.

Nu hebben alle Nintendo Switch-gamers toegang tot de gratis DLC. Een tweede DLC-aflevering wordt uitgebracht in oktober, gevolgd door een derde in 2023, met beide nieuwe personages en de algemene verhaallijn van het Helion-systeem. Elk extra materiaal wordt gratis verstrekt.

Over Citizen Sleeper

In de ruïnes van het intercontinentale kapitalisme, rollenspellen

Ervaar het leven van een voortvluchtige arbeider die gestrand is op een wetteloos station aan de rand van een interplanetaire beschaving. Verken het station, kies je metgezellen, ontsnap aan je verleden en verander je lot, allemaal in de geest van rollenspellen op tafel.

LEVEN IN ERLIN’S OOG

Een verlaten station aan de rand van een falend systeem. Het werd gevormd door idealisten in de nasleep van een bedrijfscatastrofe; het is vervallen, chaotisch, rumoerig en levend. Nu wordt het bij elkaar gehouden door anarchistische allianties, ongeorganiseerde facties en een verlangen om bevrijd te worden van de bedrijfsoverheersing.

DOE JE WERK. BETAALD WORDEN. OVERLEVEN.

Elke cyclus sta je op en besluit je hoe je je tijd wilt besteden. Werk in de tuin of werk in een bar. Verken de marktplaatsen voor ongebruikelijke componenten of proef het straatvoedsel. Maak of breek allianties, vind de waarheid en ontwijk je achtervolgers. Eén cyclus tegelijk, leer te volharden en uiteindelijk te bloeien.

WEES AANWEZIG VOOR JE VRIENDEN

Het station wordt bewoond door mensen van alle rangen en standen die proberen hun brood te verdienen tussen de sterren. Elk van de bergers, ingenieurs, hackers, barmannen en straatvoedselverkopers heeft een verleden dat hen naar deze locatie heeft geleid. Jij bepaalt wie van hen je helpt, en samen bepalen jullie je lot.

TOEGANG HUN GEHEIMEN

Infiltreer in de cloud van het station om toegang te krijgen tot tientallen jaren aan digitale gegevens, nieuwe regio’s te ontdekken en mysteries te ontrafelen. Dit is je exclusieve vermogen, waarmee je de toekomst kunt veranderen. Degenen die zich willen verdiepen in de netwerken van het station, zullen bedrijfsgeheimen, afvallige AI’s en schat aan verloren gegevens ontdekken.

JE WERD GEMAAKT OM TE STERVEN

Essen-Arp: voor hen bent u slechts eigendom, een extra troef in een portefeuille die de sterren omspant. Je bent het product van een uitbuitende samenleving in een wereld waar de groei van de mensheid wordt gekenmerkt door uitbuiting en extractie. Ontsnap aan de makers van je verslechterende lichaam en baan je eigen weg in een sci-fi-omgeving die concepten van precariteit, identiteit en onafhankelijkheid onderzoekt.