Civilization VI aangekondigd

Civilization VI aangekondigd

Gevestigde PC-strategie titel Civilization VI is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Het wordt uitgegeven door Take-Two Interactive en zal beschikbaar zijn voor bezitters van Nintendo’s nieuwste systeem op 16 november 2018.

video

video

Videos vertonen footage van de PC versie

Over Civilization VI

Civilization is oorspronkelijk gemaakt door de legendarische gameontwerper Sid Meier en is een turn-based strategiespel waarin je probeert een imperium op te bouwen om de tand des tijds te doorstaan.

Wordt heerser van de wereld door een beschaving op te richten en te leiden vanaf het stenen tijdperk tot het informatietijdperk. Ga oorlog voeren, daag diplomatie uit, bevorder uw cultuur en ga het tegen de grootste leiders van de geschiedenis opnemen terwijl u probeert de grootste beschaving te bouwen die de wereld ooit heeft gekend.

Civilization VI biedt nieuwe manieren om met je wereld om te gaan: steden breiden nu fysiek uit over de kaart, actief onderzoek in technologie en cultuur ontsluit nieuw potentieel, en concurrerende leiders zullen hun eigen agenda’s nastreven op basis van hun historische eigenschappen terwijl je racet voor een van de vijf manieren om de overwinning in het spel te behalen.

Ad