Civilization VI: Dev Update met betrekking tot de volgende gratis update, 12 april

Civilization VI: Dev Update met betrekking tot de volgende gratis update, 12 april

De officiële Civilization VI Twitter bevestigde dat ze op 12 april details zullen delen over de volgende gratis en laatste grote update voor Civilization VI op meerdere platforms.

Over Civilization VI

Civilization, oorspronkelijk gemaakt door de legendarische game-ontwerper Sid Meier, is een turn-based strategiespel waarin je probeert een imperium op te bouwen dat de tand des tijds kan doorstaan. Verken een nieuw land, onderzoek technologie, verover je vijanden en neem het op tegen de beroemdste leiders uit de geschiedenis terwijl je probeert de grootste beschaving op te bouwen die de wereld ooit heeft gekend.

En nu op de Nintendo Switch kan de zoektocht naar de overwinning in Civilization VI overal en altijd plaatsvinden.

Civilization VI voor Nintendo Switch bevat de nieuwste game-updates en verbeteringen en vier extra content die vier nieuwe beschavingen, leiders en scenario’s toevoegt:

 • Vikings Scenario Pack
 • Poland Civilization & Scenario Pack
 • Australia Civilization & Scenario Pack
 • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

Kenmerken:

 • SPEEL OP JE WEG: De weg naar de overwinning is degene die jij bepaalt. Word de wetenschappelijk meest geavanceerde beschaving, domineer door pure militaire macht of word de belangrijkste bestemming voor culturele kunsten.
 • DE GROOTSTE LEIDERS TER WERELD: speel als een van de 24 verschillende leiders uit verschillende landen over de hele wereld en door de geschiedenis heen. Bouw een rijk van lucratieve handelsroutes met Cleopatra van Egypte, buig de militaire macht van je legioenen met Trajanus van Rome, of ontwikkel een culturele krachtpatser met Hojo Tokimune uit Japan. Elk van de leiders kan op elke gewenste manier worden gespeeld, met unieke vaardigheden, eenheden en infrastructuur in hun zoektocht naar de overwinning.
 • UITGEBREIDE RIJKEN: zie de wonderen van je rijk verspreid over de kaart. Vestig je in onbekende landen, verbeter je omgeving, bouw nieuwe districten en zie je steden – en je beschaving – bloeien.
 • ACTIEF ONDERZOEK: ontgrendel boosts die de voortgang van je beschaving door de geschiedenis versnellen. Om sneller vooruitgang te boeken, gebruikt u uw eenheden om actief te verkennen, uw omgeving te ontwikkelen en nieuwe culturen te ontdekken.
 • DYNAMISCHE DIPLOMATIE: Interacties met andere beschavingen veranderen in de loop van het spel, van primitieve eerste interacties waarbij conflict een feit is, tot allianties en onderhandelingen in het late spel.
 • SPANNENDE EN UNIEKE SCENARIO’S: Civilization VI voor Nintendo Switch bevat vier speelbare scenario’s, elk met een andere setting en gameplaystijl geïnspireerd door de geschiedenis. Maak deel uit van de kolonisatie van Australië in “Outback Tycoon”, verdedig Polen tegen indringers in “Jadwiga’s Legacy”, kies een Vikingleider om Europa te veroveren in “Vikings, Raiders en Traders!”, Of verover de bekende wereld in de “Conquests!” van Alexander. ”
 • SAMENWERKENDE EN COMPETITIEVE MULTIPLAYER: Maximaal 4 spelers kunnen samenwerken of strijden om suprematie via een draadloos LAN.

De Nintendo Switch-poort wordt gezien als een succes bij fans van de franchise en is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.