Civilization VI – Expansion Bundle launch trailer

Civilization VI – Expansion Bundle launch trailer

De uitbreidingsbundel van Sid Meier Civilization VI is nu beschikbaar en om de lancering van de uitbreiding te vieren, heeft Nintendo of America een launch trailer samengesteld die een glimp geeft van wat spelers kunnen verwachten van de gebundelde uitbreidingen Rise and Fall en Gathering Storm.

video

Over Sid Meier’s Civilization VI Expansion

Sid Meier’s Civilization VI-uitbreidingsbundel, die zowel Rise and Fall als Gathering Storm-uitbreidingen combineert, brengt de turn-based strategieklassieker naar nieuwe hoogten en is nu beschikbaar voor Nintendo Switch!

Met zestien nieuwe beschavingen, achttien nieuwe leiders en belangrijke verbeteringen aan de gameplay zoals de Great Ages en een actieve planeet waar geologie en klimatologie unieke nieuwe uitdagingen vormen, wordt het nastreven van het bouwen van het grootste rijk net zo opwindend als het ooit is geweest in de Civilization-franchise .

Bouw je grootste rijk op Nintendo Switch ™

Civilization is oorspronkelijk gemaakt door de legendarische game-ontwerper Sid Meier en is een turn-based strategiespel waarin je probeert een imperium op te bouwen dat de tand des tijds doorstaat. Verken een nieuw land, onderzoek technologie, verover je vijanden en neem het op tegen de meest gerenommeerde leiders in de geschiedenis terwijl je probeert de grootste beschaving op te bouwen die de wereld ooit heeft gekend.

En nu op de Nintendo Switch kan de zoektocht naar de overwinning in Civilization VI overal en altijd plaatsvinden.

Civilization VI voor Nintendo Switch bevat de nieuwste game-updates en -verbeteringen en vier extra inhoud die vier nieuwe beschavingen, leiders en scenario’s toevoegt:

  • Vikings Scenario Pack
  • Polen Civilization & Scenario Pack
  • Australië Civilization & Scenario Pack
  • Persia en Macedon Civilization & Scenario Pack
Ad