Civilization VI – Overtreft de verwachtingen, meer ondersteuning komt

Civilization VI – Overtreft de verwachtingen, meer ondersteuning komt

Games Industry heeft de kwartaalomzet van Take-Two gepubliceerd. Take Two heeft zijn doelstellingen overtroffen en is diep onder de indruk van de verkoop van Civilization VI op Nintendo Switch.

video

Het bedrijf zegt dat de game “de verwachtingen aanzienlijk heeft overtroffen” en dat ze het platform zullen blijven ondersteunen met games waarvan zij denken dat ze bij het systeem passen.

We felt good about the platform and we put the titles on Nintendo Switch that we felt were going to perform well. We are excited about continuing to support the Switch for the right kind of properties.

Over Civilization VI

Civilization is oorspronkelijk gemaakt door de legendarische gameontwerper Sid Meier en is een turn-based strategiespel waarin je probeert een imperium op te bouwen om de tand des tijds te doorstaan. Verken een nieuw land, onderzoekstechnologie, overwin je vijanden en neem het op tegen de meest beroemde leiders van de geschiedenis terwijl je probeert de grootste beschaving te bouwen die de wereld ooit heeft gekend.

En nu op Nintendo Switch, kan de zoektocht naar de overwinning in Civilization VI overal en altijd plaatsvinden.

Civilization VI voor Nintendo Switch bevat de nieuwste game-updates en -verbeteringen en vier stukjes extra content die vier nieuwe beschavingen, leiders en scenario’s toevoegt:

  • Vikings Scenario Pack
  • Civilization & Scenario Pack uit Polen
  • Australië Civilization & Scenario Pack
  • Perzië en Macedon Civilization & Scenario Pack
Ad