Clannad fysieke edities – Pre-order via Limited Run Games op 14 april

Clannad fysieke edities – Pre-order via Limited Run Games op 14 april

Wil je een Engelse fysieke release voor CLANNAD? Nou, het lijkt erop dat je geluk hebt, want pre-orders voor de populaire visuele roman zullen zeer binnenkort worden geopend!

Op Twitter kondigden Limited Run Games aan dat ze de fysieke fysieke printstandaard en de Collector-edities van CLANNAD for Switch zullen verspreiden, in samenwerking met Sekai Games, Prototype, VisualArts en Key.

Pre-orders voor beide edities openen op 14 april om 9:00 uur PT / 12:00 uur voor een periode van zes weken. ET in de Limited Run Games Online Store.

Collector’s edition

De exclusieve Collector’s Edition, die de originele eerste printversie van de originele pc-release weerspiegelt, zal een kopie van de game, de officiële gids en het album “Mabinogi” arrangeren. De klassieke visuele roman is nu digitaal verkrijgbaar via de Switch eShop. De game is ook verkrijgbaar in zowel winkels als eShop in Japan. CLANNAD is speelbaar in zowel Engels als Japans

Over Clannad

Stap binnen in een hartverwarmend verhaal over liefde, familie en de banden die ons allemaal met elkaar verbinden. Met prachtige beelden en een beklijvende soundtrack komt het klassieke romantische avonturenspel naar de Nintendo Switch!

Ga op in het verhaal en geniet van verbluffende beelden in volledige 1080 HD.

Alle muziek en geselecteerde zang beschikbaar in Linear PCM 5.1ch surround sound-compatibel AV-versterkersysteem. Verbind de Nintendo Switch met een lineair PCM-compatibel luidsprekersysteem via een HDMI-kabel voor een echt meeslepende audio-ervaring. (Ook compatibel met 2-kanaals geluidsopstellingen.)

Speel alleen met het touchscreen! Speel met één hand!

Speel in de handheld-modus met de Joy-Con-controllers bevestigd, of maak ze los en speel met slechts de aanraakbedieningen! In tabletop-modus of tv-modus kan alles met één Joy-Con worden bediend, zodat je met slechts één hand kunt spelen!

Tekst beschikbaar in het Japans of Engels!

Tekst kan worden ingesteld op Japans of Engels (audio is alleen Japans). Dit omvat in-game tekst, opties en de digitale handleiding. Taalinstellingen kunnen op elk moment worden gewijzigd.

Indien ingesteld op Engels, zal uitleg over verschillende aspecten van de Japanse cultuur verschijnen in de “Dangopedia”.

Sla de tekst vooruit of terug om het verhaal in uw eigen tempo te ervaren.