Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition – Wereldwijde uitgave

Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition – Wereldwijde uitgave

Samenvatting:

Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition zal zijn wereldwijde debuut maken op de Nintendo Switch, dankzij PQube en Acquire. Deze geliefde JRPG-kerkercrawlers, oorspronkelijk uitgebracht op de PSP, zijn geremasterd voor een nieuwe generatie gamers.

We verdiepen ons in de rijke gameplay en functies van Class of Heroes Anniversary Edition en Class of Heroes 2G: Remastered Edition. Van karaktercreatie en partybuilding tot labyrintverkenning en interdimensionale reizen: we bieden een diepgaand inzicht in wat deze games echt speciaal maakt. De lokalisatie-inspanningen van PQube zorgen ervoor dat deze titels toegankelijk zijn voor een wereldwijd publiek, met zowel fysieke als digitale opties beschikbaar. Ga met ons mee terwijl we ons voorbereiden op een episch avontuur door de zalen van Particus Academy en Crostini Academy in de wereld van Class of Heroes.


Class of Heroes – Wereldwijde release

Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition maakt zijn grote entree op het Nintendo Switch-podium, met dank aan PQube en Acquire. Deze twee titels, die oorspronkelijk op de PSP verschenen, hebben een opmerkelijke transformatie ondergaan, met bijgewerkte graphics en gameplay-verbeteringen. Terwijl we in de wereld van deze JRPG-kerkercrawlers duiken, verkennen we de fijne kneepjes van zowel de Class of Heroes Anniversary Edition als de Class of Heroes 2G: Remastered Edition.

Class of Heroes Anniversary Edition plaatst je in de schoenen van een eerstejaarsstudent aan de Particus Academie. Jouw missie is om niet alleen ijverig te studeren, maar ook om rigoureus te trainen. De sleutel tot succes ligt in het opbouwen van een formidabel cohort studenten, het opleiden van hen in de kunst van het ontwijken en het aanscherpen van hun gevechtsvaardigheden. Het selecteren van de juiste combinatie van klassen, vaardigheden en cursussen is essentieel voor het veroveren van de uitdagende kerkers die op je wachten. Voorbereiding is je bondgenoot, want om elke hoek loeren hordes tegenstanders.

video
play-rounded-fill

Gameplay en functies

De game biedt een unieke ervaring met de vrijheid om de naam, het geslacht, de klas, de groepering en de cursus voor je leerlingen te kiezen. Wijs punten strategisch toe om hun sterke punten te definiëren. Het opbouwen van affiniteit onder leerlingen is cruciaal voor effectief teamwerk, en het begrijpen van de affiniteit met klassenafstemming is een must.

Karaktercreatie en feestopbouw

Pas de samenstelling van je team aan en pas je aan aan de sterke en zwakke punten van verschillende klassen. De diversiteit van het spel schittert met sterke, zwakke en verborgen monsters die op de loer liggen in de kerkers. Pas je tactiek dienovereenkomstig aan en aarzel niet om je terug te trekken als dat nodig is.

Dungeon-verkenning

Met meer dan 75 dynamisch veranderende kerkers neemt de spanning van het verkennen nooit af. Je navigeert door verschillende terreinen en structuren terwijl je je kaart nauwgezet invult.

Buiten en aanpassen

Beheer je kerkerverzameling en beslis of je onschatbare schatten wilt verkopen of ze wilt bewaren voor toekomstige avonturen. Het alchemiesysteem maakt itemtransformaties en wapenaanpassingen mogelijk, wat eindeloze mogelijkheden biedt.

Class of Heroes 2G: Remastered Edition

Deze geremasterde klassieke kerkercrawler doet een oproep aan dappere avonturiers aan de poorten van de Crostini Academie. Verzamel een sterke groep studenten, zorgvuldig uitgekozen uit een verzameling van 10 rassen en 18 klassen, elk met unieke vaardigheden.

Karakterklassen en rassen

Duik in meer dan 100 labyrintkaarten, elk vol met meer dan 250 potentiële tegenstanders. Verzamel artefacten, beheers interdimensionale reizen en overwin tegenslagen terwijl je jouw pad naar uitmuntendheid bepaalt.

Labyrintverkenning

De kronkelende, doolhofachtige paden van het labyrint zorgen ervoor dat geen twee reizen hetzelfde zijn. Rust je team uit met een scala aan wapens, bepantsering en accessoires voor bescherming.

Maken en upgrades

Verken verschillende scholen, elk boordevol intrigerende karakters en cursussen. Met 10 lessen, 18 cursussen en 3 groepen wordt het creëren van de perfecte studentencast een grenzeloze onderneming.

Recepten verzamelen en knutselen

Verkrijg recepten en doe mee aan knutselen om je uitrusting te verbeteren. De items die je in de labyrinten vindt, kunnen van vitaal belang zijn om te overleven.

PQube’s lokalisatie-inspanningen

PQube’s toewijding om Japanse games naar een wereldwijd publiek te brengen heeft de weg vrijgemaakt voor de wereldwijde release van Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition. Er zullen zowel fysieke als digitale versies beschikbaar zijn, waardoor toegankelijkheid voor fans over de hele wereld wordt gegarandeerd.

Conclusie

Terwijl we anticiperen op de release van Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition begin 2024 op de Nintendo Switch, is de opwinding voelbaar. Deze tijdloze JRPG-kerkercrawlers, met zorg geremasterd, beloven een onvergetelijk avontuur. Of je nu de hallen van de Particus Academie verkent of je waagt in de labyrintische diepten van de Crostini Academie, de Class of Heroes-saga nodigt je uit voor een reis als geen ander.

Veelgestelde vragen:
  • Vraag 1: Wanneer wordt Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition uitgebracht op de Nintendo Switch?
    • A: De release staat gepland voor begin 2024.
  • Vraag 2: Kan ik Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition als afzonderlijke titels kopen?
    • A: Ja, beide games zullen afzonderlijk digitaal verkrijgbaar zijn.
  • Vraag 3: Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Class of Heroes Anniversary Edition?
    • A: Je kunt je studenten aanpassen, affiniteit onder hen opbouwen, meer dan 75 dynamische kerkers verkennen en je buit beheren via een alchemiesysteem.
  • Vraag 4: Hoeveel races en klassen zijn beschikbaar in Class of Heroes 2G: Remastered Edition?
    • A: Er zijn 10 rassen, 18 klassen en 3 groeperingen, die uitgebreide mogelijkheden bieden voor het maken van personages.
  • Vraag 5: Zal ​​de fysieke editie van Class of Heroes 1 & 2: Complete Edition wereldwijd beschikbaar zijn?
    • A: Ja, PQube is van plan de fysieke bundel wereldwijd te verkopen, zodat fans overal ter wereld toegang hebben.