Clive ‘N’ Wrench – Eerste 20 minuten

Clive ‘N’ Wrench – Eerste 20 minuten

De nieuwe 3D-platformgame Clive ‘N’ Wrench, beschikbaar op de Nintendo Switch, werd in totaal twintig minuten getoond door Handheld Players. Recente ontwikkelingen omvatten de portering van de game naar de Nintendo Switch door Numskull Games en Dinosaur Bytes Studio.

video
play-rounded-fill

Over Clive ‘N’ Wrench

In de 3D-platformgame Clive ‘N Wrench is de hoofdpersoon, Clive, een konijn en is Wrench de eigenlijke aap die op zijn rug rijdt. Tijdens je reis word je door tijd en ruimte voortgestuwd in een koelkast uit de jaren 50 op een dappere missie om de despotische Dr. Daucus te trotseren en een einde te maken aan zijn gemene ambities.

Als professor Nancy Merricarp op die vreselijke ochtend eindelijk haar ogen opent, ontdekt ze dat de duivelse dokter Daucus de tijdreisplannen heeft gestolen die ze zo trots had tentoongesteld. Na enkele ogenblikken is er een abrupte uitbarsting van violet licht dat de lucht vult en verschijnt er een poort! Dr. Daucus en generaal Olga Chestycough, de sidekick van Dr. Daucus, springen door het portaal net als het opengaat, maar het verdwijnt vrijwel onmiddellijk nadat ze dit doen.

Het is een meevaller dat Nancy’s neef Clive en haar leerling Wrench klaar staan ​​om te helpen bij het achtervolgen van de kwaadaardige dokter en het dwarsbomen van zijn kwaadaardige plannen. Maar om dit te doen, zullen ze hun eigen reizen door de tijd moeten maken! “Reis door tijd en ruimte.” Dr. Daucus dwaalt roekeloos door de tijd op zoek naar de zogenaamde ‘Ancient Stones’, waarvan wordt gezegd dat ze de bezitter enorme kracht verschaffen. Godzijdank, onze redders zijn hier net op tijd om de dag te redden! Tijdens je zoektocht kom je in totaal 11 unieke werelden tegen die verschillende historische periodes omspannen.

In Tempus Tombs waan je je in een oude Egyptische setting, terwijl je in Iceratops teruggaat in de tijd naar de ijstijd van de prehistorie. Elk van deze instellingen is fantastisch gedetailleerd. Je ontmoet niet alleen kleurrijke persoonlijkheden uit het heden, maar ook uit het verleden en door de geschiedenis heen. In elk tijdperk staat er een geweldige nieuwe ervaring op je te wachten!

Moeiteloos gemaakte bewegingen Zowel Clive als Wrench beschikken over een gevarieerde reeks bewegingen, waardoor ze met een gevoel van panache en gemak door elk tijdperk kunnen navigeren. Clive heeft een hoog niveau van atletisch vermogen en een schat aan expertise in de discipline parkour. Dit gaat goed met Wrench, die zowel erg flexibel als behoorlijk krachtig is. Samen hebben ze de mogelijkheid om overal naartoe te gaan en elke uitdaging aan te gaan die de snode Dr. Daucus en zijn leger van historische personages naar hen toe slingeren.

Kenmerken

  • 11 heldere en opwindende omgevingen gebaseerd op verschillende tijdperken om te verkennen in een 3D-platformavontuur voor één speler
  • Er zijn verzamelvoorwerpen verborgen in elk niveau, inclusief sleutels, zakhorloges en oude stenen.
  • Een uitgebreide cast van levendige en gedenkwaardige personages, zowel goede als slechte • Een gevarieerde set bewegingen met behendige parkour en de spectaculaire ‘Chimp Chopper’

Zowel in fysieke winkels als digitaal in de Nintendo Switch eShop kan Clive ‘N’ Wrench nu worden gekocht. Het is samengesteld uit de talen Frans, Duits, Engels, Vereenvoudigd Chinees, Japans, Koreaans, Portugees, Spaans en Traditioneel Chinees.