Clive ‘N’ Wrench – Hare Today Gong Tomorrow wereld

Clive ‘N’ Wrench – Hare Today Gong Tomorrow wereld

Nog een kijkje in Clive ‘N Wrench is uitgebracht door Numskull Games en Dinosaur Bytes Studios in de vorm van een kijkje in ‘Hare Today Gong Tomorrow’, dat is een van de laatste werelden in de 3D-platformgame.

video
play-rounded-fill

De deelnemers van Hare Today Gong Tomorrow reizen door het oude China, passeren de grote muur en beklimmen de tempel als onderdeel van het spel. Bovendien biedt deze site gameplay die zich onder water afspeelt, waarbij spelers gevaarlijk elixer uit kristallen grotten halen. Daarnaast zijn er getimede taken die de vorm aannemen van een race naar Ancient Stones, evenals een ontmoeting met Arnis Mantis als de baas.

video
play-rounded-fill

Over Clive ‘N’ Wrench

In de 3D-platformgame Clive ‘N Wrench is de hoofdpersoon, Clive, een konijn en is Wrench de eigenlijke aap die op zijn rug rijdt. Tijdens je reis word je door tijd en ruimte voortgestuwd in een koelkast uit de jaren 50 op een dappere missie om de despotische Dr. Daucus te trotseren en een einde te maken aan zijn gemene ambities.

Als professor Nancy Merricarp op die vreselijke ochtend eindelijk haar ogen opent, ontdekt ze dat de duivelse dokter Daucus de tijdreisplannen heeft gestolen die ze zo trots had tentoongesteld. Na enkele ogenblikken is er een abrupte uitbarsting van paars licht dat de lucht vult en verschijnt er een poort! Dr. Daucus en generaal Olga Chestycough, die de sidekick van Dr. Daucus is, springen door het portaal net als het opengaat, maar het verdwijnt vrijwel onmiddellijk nadat ze dat hebben gedaan. Het is een meevaller dat Nancy’s neef Clive en haar leerling Wrench klaar staan ​​om te helpen bij het achtervolgen van de kwaadaardige dokter en het dwarsbomen van zijn kwaadaardige plannen. Maar om dit te doen, moeten ze zelf door de tijd reizen!

Reizen door de eonen van tijd en ruimte.

Dr. Daucus dwaalt roekeloos door de tijd op zoek naar de zogenaamde “Ancient Stones”, waarvan wordt gezegd dat ze de bezitter enorme kracht geven. Godzijdank, onze redders zijn hier net op tijd om de dag te redden! Tijdens je zoektocht kom je in totaal 11 unieke werelden tegen die verschillende historische periodes omspannen.

In Tempus Tombs waan je je in een oude Egyptische setting, terwijl je in Iceratops teruggaat in de tijd naar de ijstijd van de prehistorie. Elk van deze instellingen is fantastisch gedetailleerd. Je zult communiceren met een kleurrijk ensemble van individuen uit zowel het heden als uit andere momenten in de geschiedenis. In elk tijdperk staat er een geweldige nieuwe ervaring op je te wachten!

Moeiteloos gemaakte bewegingen

Zowel Clive als Wrench beschikken over een gevarieerde reeks bewegingen, waardoor ze met een gevoel van panache en gemak door elk tijdperk kunnen navigeren. Clive heeft een hoog niveau van atletisch vermogen en een schat aan expertise in de discipline parkour. Dit gaat goed met Wrench, die zowel erg flexibel als behoorlijk krachtig is. Samen hebben ze de mogelijkheid om overal naartoe te gaan en elke uitdaging aan te gaan die de snode Dr. Daucus en zijn leger van historische personages naar hen toe slingeren.

Een werk van liefde en toewijding. Rob Wass, de maker van de game, is een echte en oprechte bewonderaar van het 3D-platformgenre, daarom legde hij zijn hart en ziel in het creëren van Clive ‘N’ Wrench. Het spel is een echt liefdeswerk.

Kenmerken

  • 11 heldere en opwindende omgevingen gebaseerd op verschillende tijdperken om te verkennen in een 3D-platformavontuur voor één speler
  • Er zijn verzamelvoorwerpen verborgen in elk niveau, inclusief sleutels, zakhorloges en oude stenen.
  • Een uitgebreide cast van levendige en gedenkwaardige personages, zowel goede als slechte • Een gevarieerde set bewegingen met behendige parkour en de spectaculaire ‘Chimp Chopper’

Op 24 februari 2023 komt Clive ‘N Wrench beschikbaar voor de Nintendo Switch. Zowel fysieke als digitale versies van de titel worden toegankelijk gemaakt voor consumenten.