Clive ‘N’ Wrench komt Februari 2023

Clive ‘N’ Wrench komt Februari 2023

Clive ‘N’ Wrench zal nu een nieuwe release-tijd hebben, volgens de uitgever van de game Numskull Games en maker Dinosaur Bytes.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Clive ‘N’ Wrench -edities

Clive ‘N’ Wrench is een 3D-platformgame in de stijl van Spyro en Jak & Daxter die voor het eerst werd geplaagd in 2020. Het zal nu te koop zijn op Switch en andere platforms in februari 2023. De game zal ook beschikbaar zijn in Standard Physical en Collector’s Editions, waarbij de laatste de volgende extra’s heeft:

  • De schijf van de game De officiële soundtrack
  • unieke karakterkaarten en een koelkastmagneet
  • een gids in kleur.
  • Een klein pamflet dat de acties van Clive en Wrench uiteenzet, zal ook in alle reguliere exemplaren worden opgenomen.

Over Clive ‘N’ Wrench

Een 3D-platformspel genaamd Clive ‘N’ Wrench draait om Clive het konijn en Wrench de aap die op zijn rug rijdt. Je reis voert je door tijd en ruimte in een magische koelkast uit de jaren 50 terwijl je probeert de fout van Clive’s neef Nancy te corrigeren en uiteindelijk de onderdrukkende Dr. Daucus te verslaan.

Clive ‘N’ Wrench laat de gelijknamige combinatie van konijn en aap zien die springt, rolt, zweeft en ronddraait door verschillende absurde omgevingen. De game is geïnspireerd op genreklassiekers als Spyro the Dragon en Jak & Daxter.

Kenmerken

  • Een tijd-buigend verhaal – Je reis voert je van de ijstijd in de prehistorische periode van Iceceratops naar de Tempus-graven in het oude Egypte en zelfs naar ruimte-tartende locaties in het Wilde Westen! – Ontdek 11 unieke levels, elk met een baasgevecht. briljant ontworpen platformparadijzen boordevol obstakels, verzamelobjecten en vertederende personages.
  • The Flowing Hare De brede set aan moves van Clive en Wrench, ontworpen voor zowel doorgewinterde gamers als beginners, heeft jaren geduurd om het gevoel en de animatie van elke beweging te verfijnen.
  • Een gepassioneerde baan! – Clive ‘N’ Wrench is een project uit 2011 dat Rob Wass, de enige maker van het project, begon uit puur enthousiasme voor het genre.
Ad