Clive ‘N’ Wrench – Nieuwe kersttrailer + fysieke edities

Clive ‘N’ Wrench – Nieuwe kersttrailer + fysieke edities

Clive ‘N’ Wrench, een 3D-platformgame, komt in februari 2023 naar de Nintendo Switch, zoals eerder dit jaar werd aangekondigd door zowel de uitgever van de game, Numskull Games, als de maker van de game, Dinosaur Bytes. Hier is nog een voorproefje van wat fans en tastbare verzamelaars kunnen verwachten!

De twee firma’s hebben samengewerkt aan de productie van een nieuwe “Kerst”-video voor de game, waarin Iceratops wordt onthuld als een van de planeten die spelers kunnen verkennen.

video
play-rounded-fill

Daarnaast hebben de bedrijven meer informatie vrijgegeven over de fysieke release van de game. Het “Special Moves Mini Booklet” zal worden opgenomen in de Standard Edition van de game, terwijl de “Collector’s Edition” van de game extra goodies zal bevatten, zoals een koelkastmagneet, kunstkaarten, een handleiding in kleur en een soundtrack-cd. Beide edities van de game zijn te koop.

Over Clive ‘N’ Wrench

Clive ‘N Wrench is een 3D-platformgame waarin de hoofdrolspelers een konijn genaamd Clive zijn en een aap genaamd Wrench die op zijn rug rijdt. Om de fout van Clive’s neef Nancy te herstellen en uiteindelijk de despotische Dr. Daucus een halt toe te roepen, reis je tijdens je reis door tijd en ruimte in een magische koelkast uit de jaren 1950.

Clive ‘N Wrench is een platformgame-videogame die is geïnspireerd op klassiekers in het platformgenre, zoals Spyro the Dragon en Jak & Daxter. De gelijknamige combinatie van konijn en aap in het spel moet rennen, springen, rollen, zweven en ronddraaien door verschillende bizarre omgevingen.

Kenmerken

Een tijdbuigend verhaal – Je avontuur voert je helemaal van de prehistorische ijstijd in Iceceratops, door het oude Egypte in Tempus Tombs en meer.

Ruimte tartende locaties! – Verken 11 unieke levels, die elk een gevecht hebben met een ander monster. Paradijsachtige platformomgevingen die perfect zijn gemaakt en boordevol puzzels, verzamelobjecten en sympathieke personages.

Om te stromen als een haas – Het kostte jaren om het gevoel en de animatie van elke beweging in de uitgebreide bewegingenset van Clive en Wrench precies goed te krijgen, en het is zo ontworpen dat het toegankelijk is voor zowel doorgewinterde gamers als nieuwelingen.

Een inspanning van toewijding! – Clive ‘N’ Wrench is een liefdeswerk gemaakt door een persoon die een echte liefhebber is van het genre. Rob Wass, de enige maker van de game, begon in 2011 aan het project.

De digitale en fysieke versies van deze plezierige terugkeer naar het verleden worden in februari 2023 uitgebracht voor de Nintendo Switch-, PlayStation 4-, PlayStation 5- en Steam-platforms.