Clive ‘N’ Wrench – Nieuwe Trailer – Komt in 2021

Clive ‘N’ Wrench – Nieuwe Trailer – Komt in 2021

Numskull Games onthulde Clive ‘N’ Wrench – een 3D-platformgame geïnspireerd op klassieke avonturen als Spyro en Jak & Daxter. Sindsdien is er niet veel nieuws geweest, maar we hebben eindelijk een nieuwe kijk op de game!

Nintendo UK heeft een nieuwe trailer voor de game gedeeld, die wat meer gameplay laat zien en de verschillende werelden door de tijd heen belicht!

video

Bovendien bevestigt de trailer dat de game een kleine vertraging zal zien tot 2021 in plaats van het oorspronkelijke releasedatum van Winter 2020.

Over Clive ‘N’ Wrench

Uitgegeven door Numskull Games en ontwikkeld door Dinosaur Bytes, is Clive ‘N’ Wrench een 3D-platformgame waarin Clive, het konijn en Wrench, de aap op zijn rug, centraal staan. Hun avontuur neemt je mee door tijd en ruimte in een magische koelkast uit de jaren 50, allemaal op zoek om de fout van Clive’s neef Nancy ongedaan te maken en uiteindelijk de tirannieke Dr. Daucus te dwarsbomen.

Geïnspireerd door genrebepalende klassiekers, laat Clive ‘N’ Wrench zijn titulaire konijn en aap duo springen, rollen, zweven en ronddraaien door een hele reeks gekke werelden.

De game zal volgens Numskull Games een fysieke release krijgen in Europese gebieden.