Close To The Sun Launch Trailer

Close To The Sun Launch Trailer

First person-avontuur Close to the Sun eindelijk gelanceerd op Nintendo Switch. Om dit te vieren is er een nieuwe lanceringstrailer uitgebracht door Wired Productions en Storm in a Teacup.

Bekroonde wereldwijde uitgever, Wired Productions en toonaangevende Italiaanse gamestudio, Storm in a Teacup, zijn verheugd aan te kondigen dat het horroravontuur first-person, Close to the Sun, nu beschikbaar is in alle belangrijke consoleformaten: PlayStation®4, Xbox One, en Nintendo Switch ™ voor $ 29,99 in Noord-Amerika, £ 24,99 in het VK en € 29,99 in de meeste Europese landen *. De Collectorseditie komt binnen op $ 104, £ 79,99 en € 92,50 en is alleen beschikbaar voor de eerste 1.000 fans via de Wired Store.

video
play-rounded-fill

Over Close To The Sun

Geaard in een alternatieve 19e eeuw, waar de beroemde uitvinder en futurist Nikola Tesla in staat was om zijn schokkend potentieel te vervullen, Close to the Sun – die gebruik maakt van de brute kracht van de Unreal® Engine 4 – ziet spelers op de Helios stappen – een kolossaal schip gebouwd voor wetenschappelijk onderzoek, doordrenkt van horror en mysterie.

Als de heldin, Rose, lopen spelers door het enorme gebied op zoek naar hun verloren zus op het majestueuze maar toch mysterieuze schip gemaakt door Tesla. Waar is Ada en wat is er gebeurd? Grote zalen staan ​​leeg. De stank van rottend vlees blijft in de lucht hangen. Stilte. Een enkel woord is geschilderd over de ingang … QUARANTINE!

“We zijn duidelijk verheugd dat we eindelijk Close to the Sun naar onze console-fanbase kunnen brengen”, zegt Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions. “De horror-elementen van het verhalende en verkennende karakter van de gameplay, naast de totale emersie die alleen een first-person avontuur kan brengen, lenen zich perfect voor de PS4, Xbox One en Switch. Als zodanig kunnen we niet wachten om de game over de hele wereld digitaal en retail te maken voor spelers over de hele wereld. “

Carlo Ivo Alimo Bianchi, CEO en oprichter, Storm in een theekopje, voegde eraan toe: “Close to the Sun is de afgelopen jaren een liefdeswerk geweest, dus het team is verheugd om alle passie en kennis te kunnen overbrengen die ging in de creatie van de pc-versie voor console-eigenaren over de hele wereld. “

Gepubliceerd door Wired Productions en ontwikkeld door Storm in een theekopje, is de game ook beschikbaar op pc via Steam, naast de lancering van PS4, Xbox One en Switch vandaag. Close to the Sun is door het ESRB beoordeeld als ‘T voor tiener’.

Ad