Closed Nightmare komt

Closed Nightmare komt

Nippon Ichi Software heeft een nieuwe game aangekondigd. Closed Nightmare is een live-action horror game en zal beschikbaar komen voor de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Closed Nightmare kent vier gameplay soorten: Film, Tekst, Exploratie en  Mechanica, die je allemaal zult moeten behalen om het spel uit te kunnen spelen. 

Trailer Closed Nightmare

video
play-rounded-fill

In Closed Nightmare wordt protagonist Maria Joudai wakker met een verlamde linkerarm en geen herinneringen. Ze neemt een telefoon op en de stem van een kind die langs Chizuru gaat, vertelt haar dat ze deel uitmaakt van een experiment en vertelt haar dat ze het experiment moet opheffen om te vertrekken.

Zonder enige kennis van waar het experiment over gaat of hoe en wanneer het zal beginnen, is Maria op verlies en moet je je een weg banen door vier verschillende delen van live-action films, tekst, verkenning en mechanica in om een uitweg te vinden.

Closed Nightmare verschijnt op 19 juli 2018 in Japan voor de Nintendo Switch en PlayStation 4, over een Europese release is vooralsnog niets bekend.

Ad