Cloudpunk komt op 15 Oktober 2020

Cloudpunk komt op 15 Oktober 2020

Merge Games bevestigde dat de cyberpunk-rijsimulator Cloudpunk op 15 oktober 2020 Nintendo Switch en andere platforms zal raken.

Een fysieke versie en Signature Edition-bundel zijn hier ook beschikbaar voor pre-order.

video
play-rounded-fill

Over Cloudpunk

Met een ‘Very Positive’-beoordeling met meer dan 4.000 recensies op Steam, is ION LANDS’ noir-avontuur Cloudpunk een van de must-play-titels van 2020 geworden. Gretige consolespelers weten nu precies wanneer ze naar de met neon doordrenkte luchten met de digitale release van Xbox One, PS4 en Nintendo Switch, nu gepland voor 15 oktober 2020.

Cloudpunk biedt de vrijheid van games in een open wereld, maar met een hyperfocus die resulteert in vervullende interacties met de vele bewoners van de cyberpunkstad Nivalis. Als bezorger Rania zullen spelers haar eerste avond op het werk aanpakken en communiceren met een diverse cast van personages door te rijden of te voet rond te lopen.

Er zijn mysteries te ontrafelen in deze verhalende sci-fi-wereld en de keuzes van spelers kunnen een blijvende impact hebben op de inwoners van Nivalis. Retailversies van Cloudpunk zullen ook beschikbaar zijn op PlayStation 4, Nintendo Switch Xbox One en pc! Blijf ons volgen voor de officiële datuminformatie in de nabije toekomst!