Club House Games: 51 Worldwide Classics – de vrij te spelen Nintendo-kaarten

Club House Games: 51 Worldwide Classics – de vrij te spelen Nintendo-kaarten

Club House Games: 51 Worldwide Classics gaat naar de Nintendo Switch en hier is een blik op wat je kunt ontgrendelen.

GameXplain heeft een video gedeeld met drie kaartspellen van Club House Games met Mario, Luigi, Peach en verschillende andere Mushroom Kingdom-personages.

Je ziet zelfs een verschijning van Rosalina uit de Mario Galaxy-spellen.

video
play-rounded-fill

Over Club House Games: 51 Worldwide Classics

Speel en ontdek 51 bordspellen, tafelspellen en meer in één pakket: 51 wereldwijde klassiekers. Deze diverse collectie bevat spellen van over de hele wereld in meerdere genres, van bekende favorieten zoals schaken tot internationale hits zoals Mancala die al honderden jaren bestaan!

Geniet van bekende favorieten en leer verborgen juweeltjes van over de hele wereld in deze verzameling van 51 bordspellen, tafelspellen en meer! Of je nu graag zit en strategiseert of op reflexen vertrouwt, 51 Worldwide Classics bevat games uit verschillende genres die je kunt spelen en ontdekken. Elk spel wordt met verbluffende details gepresenteerd terwijl de dobbelstenen klinken en de knikkers glinsteren

Strategische spelers zullen zich thuis voelen bij games als Four-in-a-row en Renegade, terwijl degenen die hun reflexen liever gebruiken, kunnen genieten van games als Slot Cars en Toy Boxing!

Met bordspellen, kaartspellen, sport, solitairen en meer is 51 Worldwide Classics een eclectische verzameling spellen om te spelen en te ontdekken op je Nintendo Switch.