Club House Games 51 Worldwide Classics – Overzichtstrailer

Club House Games 51 Worldwide Classics – Overzichtstrailer

Nintendo of America heeft de Engelse overzichtstrailer geüpload voor de komende Club House Games: 51 Worldwide Classics voor de Nintendo Switch.

De trailer geeft je een glimp van enkele van de klassiekers op tafelbladen die deel uitmaken van het substantiële pakket.

video

Je kunt spellen spelen zoals schaken en kaarten die met liefde en zorg zijn gereproduceerd. Club House Games: 51 Worldwide Classics wordt gelanceerd op 5 juni.

Met Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics komen tafelpijlers zoals schaken en vier-op-een-rij en actiegerichte games zoals Toy Boxing en Slot Cars samen op het Nintendo Switch-systeem!

Ongeveer 51 wereldwijde klassiekers

Er wacht een wereld van games!

Duidelijk de tafel en ga zitten met vrienden en familie om te genieten van een gevarieerde verzameling tijdloze favorieten, persoonlijk of online *, in 51 Worldwide Games. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers, ontspannende solitaire-spellen tot snelle speelgoedsporten, ervaar de spellen die culturen over de hele wereld hebben gevormd!

Geniet van bekende klassiekers … en ontdek nieuwe favorieten

Kent u de regels niet? Alle games worden geleverd met korte, gesproken introducties om je op weg te helpen met de basis, terwijl stapsgewijze tutorials je de ins en outs van meer uitdagende games leren.

De familie staat klaar om hints te geven

Afhankelijk van het spel kun je experimenteren met verschillende bedieningselementen voor een meer authentieke ervaring.

Gebruik aanraakbediening om je leger te besturen
Gebruik bewegingsbediening om een ​​schot in de roos te maken!

Of je nu thuis een rustige avond hebt of met vrienden, met 51 spellen om uit te kiezen, er is voor elke gelegenheid iets te vinden!

Top van de stapel

Er is enorm veel plezier te beleven met familie en vrienden in lokale en online multiplayer. *

Plaats de console plat op de tafel tussen spelers en verander je Nintendo Switch in een virtueel spelbord voor directe actie!

Het perspectief wordt aangepast om u een optimaal zicht te geven

Verbind tot vier systemen via lokale communicatie om te genieten van sociale favorieten zoals Riichi Mahjong in lokale multiplayer of ga online om met vrienden te spelen of om te worden vergeleken met rivalen over de hele wereld.

Houd je tegels dicht bij je borst en haal de wereld binnen!

Mozaïekmodus

Met Mosaic Mode kun je tot vier consoles verbinden via lokale communicatie en ze op één lijn zetten om één groot speelgebied te vormen. Probeer ze op verschillende manieren te ordenen voor een wereld aan mogelijkheden!

Speel een oude favoriet of ontdek een game waar je nog nooit van hebt gehoord toen Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics op Nintendo Switch 6/5 uitkomt!