Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics – Gratis versie voor lokale multiplayer

Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics – Gratis versie voor lokale multiplayer

Goed nieuws voor degenen onder u die Clubhouse Games krijgen: 51 Worldwide Classics – Nintendo introduceert een concept dat lijkt op Download Play.

De Nintendo UK Store vermeldde dat Nintendo een gratis versie van Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics zal uitbrengen in de Nintendo eShop, zodat spelers die niet de game bezitten, kunnen genieten van lokale multiplayer met één persoon die de volledige versie van de game bezit. spel.

Download Play keert terug?

Dit is een soortgelijk concept als Download Play, waarbij één persoon die een exemplaar van de game op een Nintendo 3DS of DS bezit, zou kunnen spelen met andere spelers die de game niet bezitten.

Gratis lokale multiplayer-versie

“Lokale multiplayer *: er zal gratis software beschikbaar zijn waarmee spelers in lokale multiplayer verbinding kunnen maken met iemand die de volledige versie van de game bezit. Zolang je vrienden een Nintendo Switch of Nintendo Switch Lite hebben en één persoon de game bezit, kan iedereen ook spelen!

Er zal gratis aanvullende software beschikbaar zijn waarmee spelers in lokale multiplayer verbinding kunnen maken met iemand die de volledige versie van de game bezit. Extra accessoires, games en / of systemen zijn mogelijk vereist voor de multiplayer-modus, afzonderlijk verkrijgbaar. ”

Ad