COCOON aangekondigd, een titel van lead gameplay-ontwerper Limbo/Inside

COCOON aangekondigd, een titel van lead gameplay-ontwerper Limbo/Inside

COCOON, een puzzelavonturenspel van Annapurna Interactive en Geometric Interactive, is onthuld. Het zal beschikbaar zijn in 2023.

Jeppe Carlsen, de belangrijkste gameplay-ontwerper van Limbo en Inside, heeft COCOON gemaakt.

video
play-rounded-fill

Over COCOON

COCOON neemt je mee op reis door werelden in werelden. Ontrafel een kosmisch raadsel door de mechanica van wereldspringen onder de knie te krijgen.

COCOON is een uniek puzzelavonturenspel waarin elk universum verschijnt in een bol die je op je rug kunt dragen. Begrijp het fundamentele idee van het springen tussen werelden – en mix, pas ze aan en herschik ze om moeilijke puzzels op te lossen.

Interactie met vreemde omgevingen en biomechanische gadgets die een oude samenleving heeft achtergelaten. Ontdek hoe verschillende en verschillende biomen, van industriële gebouwen tot enorme biologische tunnels, met elkaar verbonden zijn.

Elke bol heeft een unieke kracht die kan worden ontgrendeld, waardoor het een uniek hulpmiddel wordt dat je in andere rijken kunt gebruiken. Gebruik deze krachten om geheime paden en voorwerpen te vinden, projectielen af ​​te schieten om schakelaars te activeren en meer.

Elk rijk wordt bewaakt door machtige bewakers, en je moet ze bevechten in gewelddadige conflicten. Elk gevecht is uniek en vereist dat je nieuwe en opwindende mechanica leert.