Code Of Princess EX aankondigings trailer

Code Of Princess EX aankondigings trailer

Nicalis Inc. heeft aangekondigd dat Code of Princess EX naar de Nintendo Switch zal komen. Het is een bijgewerkte versie van Code of Princess, een spel dat in 2012 op de 3DS werd uitgebracht.

Over Code of Princess Ex

Code of Princess EX brengt een unieke combinatie van beat-’em-up-actie en role-playing depth naar Nintendo Switch! Fans van beide genres zullen zeker in de ban raken van de sage van Princess Solange en haar epische avontuur van intense multiplane fantasy-gevechten, met een selectie van meer dan 50 speelbare personages, die allemaal kunnen worden opgewaardeerd met nieuwe vaardigheden en uitrusting.

De Campaign-modus van de game ondersteunt lokale coöperatie voor twee spelers en er zijn ook opties voor zowel competitief als coöperatief online spelen.

Ontwikkeld door Studio Saizensen met een verhaal en karakterontwerpen van de legendarische kunstenaar Kinu Nishimura, plus bijdragen van het creatieve team achter Guardian Heroes, het originele hack-en-slash RPG-avontuur! Komende zomer naar de winkelrekken en de Nintendo eShop!

Trailer – Code Of Princess EX

video
play-rounded-fill

De game zal deze zomer digitaal en fysiek worden uitgebracht.

Ad