Code: Realize ~Guardian of Rebirth~ Collector’s Edition onthuld

Code: Realize ~Guardian of Rebirth~ Collector’s Edition onthuld

Aksys Games onthulde de steampunk visuele roman Code: Realize ~ Guardian of Rebirth ~ zou eerder naar Nintendo Switch in het westen gaan.

Volgens Aksys wordt de game gelanceerd met een speciale Collector’s Edition-bundel in februari 2020. Het pakket bevat extra goodies zoals een kunstboek, een voorbeeld van een soundtrack-cd en een acryl-sleutelhanger voor $ 59,99 USD! Ondertussen zal de standaardeditie van het spel $ 39,99 kosten.

video
play-rounded-fill

Over Code: Realize ~Guardian of Rebirth~ Collector’s Edition

Aksys Games heeft details gedeeld over een speciale editie van het populaire steampunk interactieve fictiespel Code: Realize ~ Guardian of Rebirth ~ komt naar Nintendo Switch ™ in februari 2020.

De Code: Realize-spellen, ontwikkeld door Idea Factory, laten spelers het verhaal van Cardia en haar avonturen verkennen in een steampunk-versie van Victoriaans Engeland, waar ze een cast van intrigerende heren ontmoet op basis van personages uit de geschiedenis en literatuur.

Gevuld met een boeket van premium items die het hart van elke fan zullen verlichten, bevat de Collector’s Edition de Code: Realize: ~ Guardian of Rebirth ~ game, een acryl-sleutelhanger met geliefde personages uit de game, en, voor het eerst in een code : Realiseer release, een kunstboek van 60 pagina’s en een soundtrack-cd.

De Collector-editie is naar verwachting verkrijgbaar bij retailers en in de Aksys Games-winkel voor $ 59,99. Een standaardversie is ook beschikbaar voor $ 39,99.