COGEN: Sword of Rewind – 27 Januari, 2022

COGEN: Sword of Rewind – 27 Januari, 2022

Gemdrops heeft aangekondigd dat COGEN: Sword of Rewind op 27 januari 2022 wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.

COGEN: Sword of Rewind is een side-scrolling actiegame met tijdmanipulatie als kenmerkend gameplaymechanisme. De titel ondersteunt Japanse audio en Engelse, Japanse, Chinese (traditioneel en vereenvoudigd) en Koreaanse tekst.

COGEN: Sword of Rewind zal beschikbaar zijn als digitale release in de eShop voor $ 19,99 / 19,99 / 2.860 yen. Een fysieke release zal ook beschikbaar zijn in Japan en Azië voor 3.960 yen voor de standaardeditie en 7.700 yen voor de in Japan exclusieve limited edition.

Er is ook een fysieke release voor het westen gepland door Limited Run Games, waarvan de details op een later tijdstip worden vrijgegeven.

video
play-rounded-fill

Terugspoelen, vooruit! Vecht, sterf, spoel terug. Zwaardactie zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld!

Het verhaal van COGEN: Sword of Rewind

De heldin Kohaku wordt wakker in een fabriek die ze nog nooit eerder heeft gezien. Voor haar ligt een kostbaar zwaard.

Over eigen vrije wil gesproken, het zwaard stelt zich voor als ExeBreaker. Binnen ExeBreaker bestaat het ouroboros-systeem, de mogelijkheid om de tijd tot drie seconden terug te spoelen.

Kohaku weet nog steeds niet wat er aan de hand is en volgt het voorbeeld van ExeBreaker. Al snel komt ze Cogen City, haar thuis, in complete wanorde tegen.

Met ExeBreaker in de hand vecht Kohaku om de mysteries te ontrafelen van wat er nog over is van de veranderde Cogen City.

Over COGEN: Sword of Rewind

Bedien de zwaarddragende heldin Kohaku (ingesproken door Asuka Kakumoto). Vecht je een weg door een verhaal vol puzzels en ontdek de diepste mysteries ervan. Een 2D side-scrolling actiegame zoals nooit tevoren.

Optimaliseer de actie door de tijd terug te spoelen wanneer je sterft!

Het belangrijkste kenmerk van dit spel is “Time Reversal (Ouroboros-systeem)”, de mogelijkheid om de tijd tot drie seconden terug te spoelen op het moment dat je sterft.

Terugspoelen naar het perfecte moment en doorgaan alsof je nooit gefaald hebt. Gebruik dat vallen en opstaan ​​om je voortgang door het spel te optimaliseren.

Breng je een weg door de verschillende actiegebieden van Cogen City!

Spannende actie vol met snelle streepjes en muurkicks.

De sleutel tot het verslaan van vijanden ligt niet alleen in het rechtstreeks aanvallen met je zwaard, maar ook in het terugslaan van projectielen om het script om te draaien als je in de problemen zit.

Een mysterie dat dieper wordt naarmate het verhaal vordert en je steeds hetzelfde herhaalt.

Elke keer dat je verder komt in het spel, wordt het mysterie groter.

Door unieke bazen aan te gaan en te onderhandelen met personages die je tegenkomt, kom je in de wereld van COGEN terecht.

Door toegang te krijgen tot ‘terminals’ verspreid over de fasen, kun je de mysteries met je eigen handen ontdekken.

Verkwikkende en dramatische achtergrondmuziek!

De soundtrack werd verzorgd door de bekende Motoi Sakuraba, componist van talloze soundtracks voor beroemde RPGS- en ARPG-meesterwerken.

Veel herspeelbaarheid!

Een overvloed aan verschillende missies in het hele spel en zijn fasen.

Ingebouwd systeem houdt je beste scores en hoogste combo-aantallen bij.

Het ideale actiespel voor spelers die zichzelf graag constant uitdagen.

Dimensionale samenwerking met Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2!

Protagonist “Copen” voegt zich als speelbaar personage via de geplande downloadbare content, “Extra verhaal en speelbaar personage: Copen (van Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2)” (apart verkrijgbaar). Mis deze ongekende multidimensionale samenwerking niet!