COGEN: Sword of Rewind – DLC personage trailer

COGEN: Sword of Rewind – DLC personage trailer

COGEN: Sword of Rewind heeft een nieuwe teaser van Gemdrops die de DLC van de game promoot vóór de release later deze maand.

Er zullen drie hoofdtypen materiaal zijn. Van Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2 zullen individuele pakketten voor Akasha (of Akaza), Yuji Otori en Copen beschikbaar zijn. Elke DLC voegt een nieuwe verhaallijn toe en maakt deze personages speelbaar.

video

Over COGEN: Sword of Rewind

Keer de tijd om en trotseer de dood!

In dit zijwaarts scrollende 2D-actiespel is elke klap die je krijgt een doodvonnis. Maar wees niet bang! Je hebt misschien niet de nodige HP om een ​​pak slaag te weerstaan, maar het Ouroboros-systeem staat aan jouw kant. Wanneer de dood je omhelst, komt deze toekomstige technologie binnen, waardoor je tot 3 seconden terug kunt spoelen. Maak je wel eens een fout en zou je die ongedaan willen maken? Wil je ontdekken en spelen? Gewoon de klok terugspoelen! Met vallen en opstaan ​​kun je je vaardigheden aanscherpen en sluwe valstrikken en legioenen angstaanjagende tegenstanders overwinnen!

Verhaal

Het eerste dat Kohaku’s ogen opmerkt wanneer ze wakker wordt op een harde stalen vloer, is een bizar pratend zwaard genaamd ExeBreaker. Niet zeker van waar ze is of wat er aan de hand is, besluit ze de krachten te bundelen met dit sarcastische zwaard, en de twee gaan diep in het hart van een veranderde Cogen City – ooit het huis van Kohaku, nu een afbrokkelend wrak. Met de kracht van ExeBreaker’s Ouroboros-systeem aan haar zijde, zal niets haar kunnen weerhouden om de waarheid te ontdekken over wat er met haar geliefde huis is gebeurd.

Vanaf 27 januari 2022 kunnen Nintendo Switch-spelers COGEN: Sword of Rewind kopen.

Ad