COGEN: Sword of Rewind – Overview trailer

COGEN: Sword of Rewind – Overview trailer

COGEN: Sword of Rewind uitgebracht voor Nintendo Switch, uitgever Gemdrops heeft een overzichtsvideo gemaakt. De side-scrolling actie-gameplay, evenals een glimp van de plot en personages, worden allemaal onthuld in deze clip van 2 minuten.

Dus, wat is COGEN precies? Bekijk deze trailer om erachter te komen!

In deze clip gaan we door elk aspect van onze game, te beginnen met het uitgangspunt van het terugspoelen tot drie seconden na elk van je tragische sterfgevallen (één hit zal je doden in COGEN). We zullen ook de plot, mechanica en DLC doornemen. Deze video zit boordevol informatie over COGEN!

video
play-rounded-fill

Gemdrops heeft bij de video ook een schriftelijke samenvatting van de game verstrekt, waarin de unieke functies van de game worden vermeld:

Over COGEN: Sword of Rewind

Verken begraven datalogboeken om meer te weten te komen over de mysteries van Cogen City!

Dataterminals zijn overal in Cogen City te vinden, soms op de vreemdste locaties! Deze terminals bevatten verhalen en mysteries over wat er achter de schermen gebeurt in deze toekomstige stad. Ondanks het feit dat iemand (of iets) lijkt te proberen je ervan te weerhouden ze te vinden, zal het vinden van ze allemaal je helpen om alle geheimen van Cogen City op te lossen. Oh, en alle terminalgegevenslogboeken die u ontdekt, zijn op elk moment beschikbaar via het menu Opties!

Een betrouwbare manier om je scores bij te houden! Maak het je doel om de beste versie van jezelf te zijn!

COGEN is vooraf geïnstalleerd met een krachtig scorevolgsysteem. Hiermee kunt u uw prestaties in realtime, stap voor stap bekijken. Er is ook een apart prestatieverslag waarin u details over uw uitvoering kunt onderzoeken. Streef ernaar de beste te zijn die er ooit is geweest!

We hebben ook een Challenge Tree aan de mix toegevoegd. Je ontgrendelt knooppunten in deze boom door verschillende taken voor elk niveau te voltooien (zoals het op specifieke manieren bestrijden van vijanden of het uitvoeren van specifieke activiteiten). Als je wilt, zorgen uitdagingen voor een extra mate van complexiteit, en ze zijn erg leuk om te bereiken!

Op 27 januari 2022 werd COGEN: Sword of Rewind uitgebracht op Nintendo Switch.