COGEN: Sword Of Rewind – Westerse fysieke edities – Pre-orders begonnen op 25 januari

COGEN: Sword Of Rewind – Westerse fysieke edities – Pre-orders begonnen op 25 januari

Limited Run Games heeft aangekondigd dat COGEN: Sword Of Rewind, een actieplatformgame, fysiek zal worden uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Als de pre-orders op 25 januari 2022 beginnen, zijn exemplaren van de Standard Edition beschikbaar voor $ 39,99 per stuk (12:00 ET). Een Collector’s Edition-pakket (zie hieronder) zal ook beschikbaar zijn voor $ 64,99 USD, dat extra’s zal bevatten zoals een Soundtrack Sampler, Exebreaker Keychain en Art Cards. Dit nummer is hier te koop.

Eindelijk kunnen consumenten voor $ 79,99 USD een dubbelpakket krijgen met een normaal exemplaar van de game en een standaardexemplaar van Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2.

Deze release maakt, net als eerdere gedistribueerde releases, geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, daarom kun je je Limited Run Games-verzameling niet voltooien zonder deze release.

Over COGEN: Sword Of Rewind

Terugspoelen, heroverwegen en opnieuw doen. COGEN is een gloednieuw soort 2D-actiegame waarin de dood geen optie is.

Het eerste dat Kohaku’s ogen opmerkt wanneer ze wakker wordt op een harde stalen vloer, is een bizar pratend zwaard genaamd ExeBreaker. Niet zeker van waar ze is of wat er aan de hand is, besluit ze de krachten te bundelen met dit sarcastische zwaard, en de twee gaan diep in het hart van een veranderde Cogen City – ooit het huis van Kohaku, nu een afbrokkelend wrak. Met de kracht van ExeBreaker’s Ouroboros-systeem aan haar zijde, zal niets haar kunnen weerhouden om de waarheid te ontdekken over wat er met haar geliefde huis is gebeurd.

Keer de tijd om en trotseer de dood!

In dit zijwaarts scrollende 2D-actiespel is elke klap die je krijgt een doodvonnis. Maar wees niet bang! Je hebt misschien niet de nodige HP om een ​​pak slaag te weerstaan, maar het Ouroboros-systeem staat aan jouw kant. Wanneer de dood je omhelst, komt deze toekomstige technologie binnen, waardoor je tot 3 seconden terug kunt spoelen. Maak je wel eens een fout en zou je die ongedaan willen maken? Wil je ontdekken en spelen? Gewoon de klok terugspoelen! Met vallen en opstaan ​​kun je je vaardigheden aanscherpen en sluwe valstrikken en legioenen angstaanjagende tegenstanders overwinnen!

Ad