Collection Of SaGa Final Fantasy Legend 30th Anniversary Limited Edition aangekondigd

Collection Of SaGa Final Fantasy Legend 30th Anniversary Limited Edition aangekondigd

Square Enix heeft een collectie van SaGa Final Fantasy Legend 30th Anniversary limited edition aangekondigd voor Japan.

Geen fysieke

Het pakket bevat geen fysieke kopie van Collection of SaGa Final Fantasy Legend op Nintendo Switch, maar kiest in plaats daarvan voor een downloadkaart voor de game voor de Nintendo Switch eShop.

Daarnaast zijn de volgende fysieke goodies inbegrepen:

  • Een speciale hoes.
  • Een medailleset uit de SaGa-serie.
  • Een speciaal vak voor de downloadkaart.
  • Een muziekalbum “SaGa 1 ・ 2 ・ 3 Piano Trio Arrangments Tracks”.
  • Een romancompilatie van 600 pagina’s uit de SaGa-serie “SaGa: Re-imagining Stories.”, met 30 jaar SaGa-tekst van regisseur Akitoshi Kawazu en andere verhalen uit de SaGa-serie romans en toneelscript.

De limited edition is in beperkte hoeveelheden exclusief verkrijgbaar in de Square Enix-winkel en komt uit op 15 december, dezelfde dag als de reguliere versie van de game.

Over het verzamelen van SaGa Final Fantasy Legend

De eerste Game Boy RPG die meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht en het gedenkwaardige eerste deel van de serie: THE FINAL FANTASY LEGEND.

Een titel die aan populariteit won dankzij het verfijnde gameplay-systeem en de reis door een diverse wereld: FINAL FANTASY LEGEND II.

Een uniek verhaal dat door de tijd reisde, met een nieuw en innovatief personage-nivelleringssysteem: FINAL FANTASY LEGEND III.

Ervaar de oorsprong van de SaGa-serie met de COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND, de eerste volledige port van deze enorm populaire titels.

De collectie bevat nieuwe verbeteringen, zoals de snelle modus en functies die uniek zijn voor de Nintendo Switch, zoals instelbare schermvergroting en aanpassing van de achtergrond van het gamescherm. Met compatibiliteit met, natuurlijk, handheld-modus, maar ook met tv-modus en tafelmodel.

Bovendien doet deze game ook de nostalgie van het spelen van het origineel herleven door verticaal gebruik van de console mogelijk te maken na het verwijderen van de Joy-Con. Neem je verzameling overal mee naartoe in de handheldstijl, deel je reis met je Nintendo Switch in tv-modus of verwijder de Joy-Con en draai je Nintendo Switch verticaal voor een retro Game Boy-ervaring.

Ad