Collection of SaGa: Final Fantasy Legend – Launch Trailer

Collection of SaGa: Final Fantasy Legend – Launch Trailer

Nintendo Switch-fans kunnen nu een collectie kopen met de eerste drie games in de SaGa-serie via de Nintendo Switch eShop.

Ter ere van het 30-jarig jubileum van de SaGa-serie komen de eerste drie games in de serie in één collectie naar de Nintendo Switch!

video
play-rounded-fill

Over Collection of SaGa: Final Fantasy Legend

De eerste Game Boy RPG die meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht en het gedenkwaardige eerste deel van de serie: THE FINAL FANTASY LEGEND.

Een titel die aan populariteit won dankzij het verfijnde gameplay-systeem en de reis door een diverse wereld: FINAL FANTASY LEGEND II.

Een uniek verhaal dat door de tijd reisde, met een nieuw en innovatief personage-leveling-systeem: FINAL FANTASY LEGEND III.

Ervaar de oorsprong van de SaGa-serie met de COLLECTION OF SaGa FINAL FANTASY LEGEND, de eerste complete port van deze enorm populaire titels.

De collectie bevat nieuwe verbeteringen zoals de snelle modus en functies die uniek zijn voor de Nintendo Switch ™, zoals instelbare schermvergroting en aanpassing van de achtergrond van het gamescherm. Met compatibiliteit met, natuurlijk, handheld-modus, maar ook met tv-modus en tafelmodel.

Bovendien wekt deze game ook de nostalgie van het spelen van het origineel weer op door verticaal gebruik van de console mogelijk te maken na het verwijderen van de Joy-Cons. Neem je verzameling overal mee naartoe in de handheldstijl, deel je reis met je Nintendo Switch in tv-modus of verwijder de Joy-Cons en draai je Nintendo Switch verticaal voor een retro Game Boy-ervaring.

Ad