Colt Canyon aangekondigd

Colt Canyon aangekondigd

Headup Games en Retrific Game Studio hebben Colt Canyon aangekondigd, een stijlvolle 2D-pixel art tweelingstick-shooter die in Q3 2019 naar Nintendo Switch komt.

In Colt Canyon speel je als een cowboy (of cowgirl) om je ontvoerde partner te redden van meedogenloze bandieten. Gebruik je revolver, mes en TNT om je weg naar de overwinning te verslaan.

video
play-rounded-fill

Over Colt Canyon

Trek je revolver aan en houd de hamer gespannen, Hoss – welkom in het Westen! Headup kondigt Colt Canyon, ontwikkeld door Retrific Game Studio, aan voor release in Q3 2019 voor pc, Nintendo Switch ™, PlayStation®4 en Xbox One.

Colt Canyon is een stijlvolle 2D-pixel art tweelingstick-shooter met roguelike elementen waarin je een cowboy (of een cowgirl!) Controleert, wiens missie het is om zijn ontvoerde partner te redden van meedogenloze bandieten. Neem je revolver, mes en TNT en schiet je een weg door een vijandige kloof vol verborgen schatten, wapens, obstakels en allerlei soorten bloeddorstig schuim. Misschien kunt u meer mensen redden dan alleen uw geliefde. Je kunt ook met een vriend genieten van Colt Canyon door de 2P lokale coöpmodus te spelen.

Met permadeath, roguelike gameplay en vele ontgrendelbare personages biedt Colt Canyon een hoge herhalingswaarde: elke run is anders.

Hoewel de basislay-out van de canyon handgemaakt is, is al het andere willekeurig. Je kunt levels verkennen om nieuwe wapens, munitie en ontvoerde mensen of gevangenen te vinden die je kunt redden om upgrades te verdienen – sommigen zijn zelfs bereid om je te helpen tijdens je missie. Via specifieke acties kun je nieuwe personages ontgrendelen, ladingen starten en meer om je volgende run gemakkelijker of moeilijker te maken.

Ad