Conan Chop Chop – Eerste 15 minuten

Conan Chop Chop – Eerste 15 minuten

Na vele vertragingen is Conan Chop Chop eindelijk gearriveerd, en we hebben nu 15 minuten aan gameplay dankzij Super Nintendad. De nieuwe beelden zijn afkomstig van een demo die zojuist is uitgebracht in de Nintendo Switch eShop.

video

Over Conan Chop Chop

Betreed de Wrath-a-Thon, een duivelse uitdaging die is bedacht door de slechte tovenaar Thoth-Amon om de helden van Hyboria te verstrikken. Terwijl jij en je vrienden vechten tegen de handlangers van het kwaad, verpletter, vermoord en vermink je vijanden met een akelige reeks wapens. Upgrade je gemeenschap, je talenten en je eigen vaardigheden (serieus, deze game zal je een beter mens maken).

Conan Chop Chop is het meest epische en realistische spel met stokfiguren, gebaseerd op het rijk van Conan the Barbarian. Ontdek een heerlijk gewelddadige wereld die bestaat uit dramatische ontmoetingen met eindbazen, gevaarlijke kerkers en onbeperkte hoeveelheden schatten en itemcombinaties in dit heerlijk woeste universum.

CO-OP ONLINE EN OP DE BANK

Terwijl je er misschien voor kiest om de planeet in je eentje te redden, zet de chaos voor meerdere spelers van Conan Chop Chop het ‘feest’ in ‘feestspel’. Je kunt alleen spelen, met vrienden of met willekeurige vreemden terwijl je de planeet van de verdoemenis redt in dit online coöpspel voor 1 tot 4 personen.

EEN EXCLUSIEVE CAST VAN HELDEN

Wil je je tegenstanders persoonlijk benaderen of ze van een afstand neerschieten? Kies uit een cast van Hyboria’s beroemdste krijgers, van de zwaardzwaaiende Conan tot de boogbuigende Bêlit. Snijd, schiet of blaas je vijanden gewoon aan gruzelementen.

VERBETER UW KARAKTERS

Wat je doodt, maakt je ook sterker in Conan Chop Chop. Om de tegenstanders die je hebben verslagen te bestrijden, gebruik je de ervaring die je bij elke run opdoet om personagespecifieke bonussen en vaardigheden te ontgrendelen.

Maak een vaardighedenboom voor elk personage en leer over hun individuele builds.

COMBOS VAN DUIZENDEN DUIZENDEN DUIZENDEN DUIZENDEN

Terwijl je naar de verre uithoeken van de wereld reist op zoek naar magische charmes, wapens en pantsers, leer je nieuwe talenten. Experimenteer met verschillende itemcombinaties om nieuwe manieren van spelen en mogelijk overweldigende krachten te vinden.

WERELD GEMAAKT DOOR MAGIE

Vanwege de willekeurig gegenereerde landschappen en kerkerlay-outs zijn geen twee runs van Conan Chop Chop hetzelfde. Bij elke game vind je nieuwe winkels, uitdagingen en rijkdommen.

BOSS VECHT ZONDER RUTH

Neem het op tegen kerkervijanden zoals The Giant Sand Worm of Koth en The Frost Giant of Vanaheim om te zien hoe sterk je bent. Sommige bazen kunnen zelfs door de wildernis zwerven en gouden kisten, krachtige relikwieën en andere waardevolle spullen beschermen.

Op 1 maart 2022 werd Conan Chop Chop uitgebracht in de Nintendo Switch eShop. Taalkeuzes zijn Engels, Japans, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Koreaans.

Ad